PxPixel

Food Delivery from Vantaa’s Best Restaurants

Popular restaurants

Tilaa ruokaa kaupungissa Vantaa

Historiallisesti Vantaan ruokakulttuuri perustuu vahvasti loheen, josta on perinteisesti valmistettu laatikkoa, keittoa ja lohitäytteistä vol-au-vent-leivosta. Lohi on päässyt myös päärooliin Vantaan kaupungin vaakunassa ja jääkiekkojoukkue Kiekko-Vantaan logossa, mikä kuvastaa vantaalaisten kunnioitusta kalalajia kohtaan. Lohen suosio säilynee osana vantaalaista ravintolaruokailua (ja urheilukulttuuria) niin kauan kun kaupungin halki virtaa maineikkaana lohijokena tunnettu Vantaanjoki, mutta Vantaalla saa myös paljon muuta herkullista syötävää. Vaikka ravintolat olivatkin pitkään keskittyneitä pariin suurempaan ostoskeskukseen, on vantaalainen ruoka- ja kahvilakulttuuri saanut viime vuosikymmeninä monia uusia ja innostavia vaikutteita. Alueelle on perustettu uusia paikkoja ja vanhojen toimintaan on satsattu – enää ei ole syytä lähteä Helsinkiin saakka silloin, kun haluaa kokea makuelämyksiä. Tämän päivän vantaalainen ruoka on kansainvälistä, laadukasta ja tuoretta. Vantaa on yksi Suomen kansainvälisimmistä kaupungeista, ja se näkyy myös ruokatarjonnassa. Monet grillit muun muuassa rikastuttavat ravintolakulttuuria tuomalla perusruokaan uusia, vahvempia mausteita, erilaisia lihankäyttötapoja ja ruoanvalmistusmenetelmiä. Vantaalla sijaitsee myös useita hotelleja, joista osasta saa hyvin korkeatasoista ruokaa. Toki lentokenttäkin muodostaa (varsinkin uudistumisensa jälkeen) myös ravintoloiden kannalta mielenkiintoisen keskittymän. Vantaa on levittäytynyt laajalle alueelle, eikä varsinaista keskustaa välttämättä ole helppo mieltää. Tämän vuoksi ruoan tilaaminen kotiin on vaivaton ja nopea ratkaisu. Kun tilaat ruokaa kaupungissa Vantaa, kaikki paikat ovat kädenulottuvillasi foodoran kautta.

foodora tuo ruoan suoraan kotiovellesi Vantaalla

Kaipaat sitten pikaista lounasta kesken kiireisen työpäivän tai todellista vantaalaista ruokakultturellia elämystä, saat tilattua ruoan vaivattomasti foodoran kautta. Kun vierailet sivuillamme, pääset myös tutustumaan useiden ravintoloiden ruokalistoihin ja arvosteluihin. Jos et jostain selittämättömästä syystä löydä toivomaasi ravintolaa valikoimastamme, vinkkaa siitä meille! Me paneudumme asiaan perin pohjin. Kun lataat kännykkääsi foodora-applikaation, tilaaminen on jopa entistäkin kätevämpää. Maksun suhteen olemme joustavia, sillä meillä käy kortti, käteinen, MobilePay ja maksun suorittaminen netissä.

Suosittelemme kokeilemaan Vantaalla esimerkiksi jotain seuraavista paikoista:

  • La Dixi Ravintola
  • AL FORNO - Tikkurila
  • Bamo Ravintola-Pizzeria
  • Pizza Service Hakunila
  • Evin Pizzeria - Kaivoksela

Mitä ruokaa Vantaalla kannattaa tilata kotiin?

Suosittelemme kokeilemaan kansainvälisen keittiön antimia. Toisaalta myös kursailematon grilliruoka toimii useimmassa tilanteessa – ja pihveihin, hampurilaisiin ja muuhun todelliseen grilliruokaan panostavia kuppiloita Vantaalta löytyy! Tutut ja turvalliset ruoat on myös loistavia valintoja, kuten pizza, kebab, pita, hampurilainen, kiinalainen tai muu itämainen ruoka.