PxPixel

Food Delivery from Kouvola’s Best Restaurants

ILMAISET KULJETUKSET YMPÄRI SUOMEA

Lataa sovellus ja tilaa nyt!

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Kouvola

Moni lienee katsellut Kouvolan komeutta junan ikkunasta, mutta makunautinnoista muuttoliikkeen ei ainakaan pitäisi olla kiinni. Kaupungista saa sekä kansainvälistä ruokaa että paikallisia herkkuja, jotka on tehty usein lähialueilla tuotetuista raaka-aineista. Lähdetään vaikka siitä, että Kouvolan Lakritsi on valittu televisio-ohjelmassa Suomen parhaaksi lakritsiksi vuonna 1995. Hei, ei lainkaan huono kulinaristinen saavutus! Lisäksi Jyrki Sukula on käynyt laittamassa Kouvolassa tiettävästi kuntoon ainakin yhden kuppilan. Kouvolassa toimii myös yksi Suomen vanhimmista pubeista. Pertti ”Spede” Pasasen vuonna 1967 perustama Speden Saluuna on ja pysyy, vaikka konsepti onkin hieman muuttunut: entisen ravintolan ruokalistalta löytyy tänä päivänä enää pullaa. On myös hyvä pitää mielessä, että ilman Kouvolaa olisi jäänyt vaikuttavia asioita toteuttamatta. Moni suomalainen urheilu- ja kulttuurialan edustaja on ponnista nut korkealle Kouvolasta: jalkapalloilija Sami Hyypiä, näyttelijät Elina Knihtilä ja Satu Silvo sekä muusikko Tuure Kilpeläinen – vain muutamia sankasta joukosta mainitaksemme. Kouvolassa sijaitsee myös Lasten Päivän Säätiön perustama huvipuisto Tykkimäki. Ehkäpä kannattaisi joskus tehdä pit stop Kouvolassa? Jos kaupungille lähteminen tuntuu liian vaikealta suoritukselta, saa ruokaa tilattua helposti suoraan kotiinkin. Kun tilaa ruokaa kaupungissa Kouvola, saa valinnanvaraa reilusti laidasta laitaan, burgereista pizzaan, kreikkalaisesta ruoasta sushiin ja intialaiseen ruokaan - vain mainitaksemme muutaman vaihtoehdon!

foodora mahdollistaa ruoan tilaamisen kotiovellesi

Oliko rankka päivä huvipuistossa vai onko elämä muuten vain yhtä vuoristorataa? Aina ei tarvitse jaksaa tehdä ruokaa tai lähteä ravintolaan ihmisten ilmoille. Ruoan tilaaminen kotiin (tai hotelliin) on nyt entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta. Maksun voi suorittaa lähes kaikin (laillisin) tavoin: meillä käy kortti, puhelinmaksu, käteinen, MobilePay tai maksun suorittaminen verkkopankin kautta. Oravannahkakauppaan emme ole valitettavasti vielä ryhtyneet.

Omat suosikkimme Kouvolassa ovat:

  • Kreikkalainen Ravintola Gyros
  • Miko Sushi
  • Salpagrilli & Kebab-Pizzeria
  • Fei Hong Ravintola
  • Ravintola Quick

No mutta kuinkas foodora sitten toimii?

Kouvolassa ei ole varsinaista omaa perinneruokaa, joten kukaan ei katso pahalla, kun tilaat juuri sitä, mitä itse haluat! Tilaaminen on kaiken lisäksi tehty niin helpoksi, että jo pelkästään tilauksen tekeminen on nautinto. Syötä toimitusosoite foodoraan ja palvelu listaa kaikki ravintolat, jotka kuljettavat luoksesi. Sen jälkeen sinun tehtävänäsi on valita mieleisin ravintola ja lisätä mieleiset annokset ostoskoriin. Sitten vain pistät tilauksen menemään, niin ravintola ryhtyy ruoanlaittoon. Muutaman hetken kuluttua ovikello soi ja ruoan aiheuttama euforia on jo niin lähellä, että kyseinen hetki tuntuu jopa surrealistiselta unelta. Mutta se ei ole unta! Ruoka on ovella ja sinä saat ryhtyä syömään, hyvää ruokahalua!