PxPixel

Food Delivery from Kotka’s Best Restaurants

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Kotka

Kotka on merkittävä satamakaupunki, mikä näkyy myös perinteisellä kotkalaisella lautasella. 1980-luvulla Kotkan pitäjäruoiksi nimettiin muun muassa lohisoppa, ryynipiirakka ja hailiserpa. Jos haluat heittäytyä oikein kotkalaiseksi, voit nauttia esimerkiksi makean posson torilla. Jos Kotkaan suuntaa kerran vuodessa eikä muiden ihmisten kohtaaminen ahdista, kannattaa ajankohdaksi valita heinäkuun loppu. Silloin vietetään jo pitkät perinteet omaavia Kotkan meripäiviä. Festareiksi muodostuneilta päiviltä löytyy merellistä ohjelmaa koko perheelle ja satamaravintolat palvelevat asiakkaita iltamyöhään saakka. Toki on myös sellaisia suomalaisia, jotka eivät väenpaljoudesta innostu. Meripäivät pois lukien, Kotka sopii tällaisille ihmisille vuoden kaikkina muina päivinä. Kotkassa kannattaa ehdottomasti syödä kalaa. Paitsi jos ei pidä kalasta. Satama-alue on joka tapauksessa upea miljöö nauttia ruoasta tai kahvihetkestä. Jos ruokailulle on enemmänkin aikaa, kannattaa kokeilla vierailua Kaunissaaressa. Aidon kalastajakylän tunnelman ja saaristolaisruoan ääreen pääsee kätevästi yhteysaluksella. Yhteysaluksia, vaeltamista markkinoilla, kävelyä satama-alueilla… Vaikka nämä aktiviteetit ovat vallan mieleistä puuhaa, niin aina nämä vaihtoehdot eivät houkuta ja sitä miettii, onko evoluutio ottanut takapakkia, kun ruokaa joutuu keräämään ympäri saariston. Me haluamme pitää kehityksestä kiinni, ja siksi tuomme haluamasi ruoan helposti ja kätevästi myös suoraan kotiovellesi. Kerro meille, mitä haluat, ja tuomme sen luoksesi, olivatpa ne sitten merellisiä tai itämaisia. Tilaa ruokaa kaupungissa Kotka, saattaa yllättyä ravintoloiden suureen määrään ja siihen faktaan, että meidän kautta voit tilata ruokaa myös keskellä yötä.

foodoran kautta voit tilata helposti ruokaa kotiinkuljetuksella

Maakravun ei aina tee mieli jalkautua merenkävijöiden joukkoon, ja silloin foodora on tukena. Kauttamme tilaat ruoat helposti ja kätevästi suoraan kotiisi Kotkassa. Sivuiltamme löydät ravintoloiden ruokalistat ja arvostelut. Otamme mielellämme vastaan myös vinkkejä, jos sinulla on ehdottaa jotain huippua merellistä, taivaallista tai maallista ravintolaa, jonka kuuluisi olla listoillamme. Tilauksen tekeminen on helppoa myös foodora-sovelluksen kautta. Maksuna meillä käyvät useat eri vaihtoehdot: kortti, käteinen, MobilePay tai maksun suorittaminen netissä (aka verkkopankki). Myös puhelimella voit tilauksesi maksaa.

Omia suosikkejamme Kotkassa ovat:

  • Liberta Ravintola
  • Sky Food
  • Karhulan Serviisi
  • Metsola Pizzeria
  • Karhulan Sunrise

Miten foodora-palvelu sitten toimii?

Siinä kysymys, johon me tiedämme kattavan vastauksen! Palvelun perusajatus on se, että keräämme kaikki ravintolat yhteen paikkaan. Syöttämällä toimitusosoitteesi foodoraan se kertoo mitkä kaikki ravintolat kuljettavat kyseiseen osoitteeseen. Sen jälkeen valitset ravintolan, annokset ja suoritat tilauksen loppuun. Tässä kohtaa ravintola aloittaa ruoan valmistuksen ja ei aikaakaan kun ovikellosi soi ja saat ruoat lämpimänä kotiin! Nyt kokeilemaan ja ihastumaan palvelun helppokäyttöisyyteen.