X
    Categories: Ruoka

Helsingin halutuimmat annokset

Pääkaupunkiseudun ravintolatarjonta on huumaavan runsas. Lukuisten maistuvien vaihtoehtojen edessä voi valinta toisinaan olla hankala. Ei syytä huoleen, seuraavat kappaleet tuovat pikahelpotuksen tähän ongelmaan. Saammeko esitellä sinulle pääkaupunkiseudun halutuimmat ravintolat ja niiden hittiannokset. Aloitamme suosikkiravintoloiden esiinmarssituksen fantastisen raikkaalla KOKORO Sushilla.

Raikkaan valloittava KOKORO Sushi

Helsingin Alppilassa sijaitseva KOKORO Sushi esittelee uuden tavan tarjoilla tyylikästä japanilaista ruokaa laadukkaasti ja ammattitaitoisesti paketoituna raikkaaseen palvelukonseptiin. Tässä sushiravintolassa maksat vain niistä herkkupaloista, jotka itse lautasellesi valitset. Ravintolan suosituimpia annoksia on Setti L, joka pitää sisällään huiman määrän houkuttelevia susheja, peräti 14 kpl lajitelma nigiriä ja makia. Ravintola tarjoaa helpotusta myös juhlien järjestämiseen. Usean kymmenen sushiherkkupalan lajitelma takaa juhlan kuin juhlan. Kerrassaan helppoa, Helsingin halutuinta.

Setti L – KOKORO Sushi

Fantastinen Fafa’s

Fafa’s tarjoaa pääkaupunkiseudun parhaat pitat, falafelit ja mezet. Kana, feta & tuore korianteri pita on paikan hittiannos, eikä syyttä, sillä annos on paitsi maistuva myös täyttävä. Kerrassaan erinomainen näyte ravintolan oivaltavasta osaamisesta, jossa tuoreus on avainasemassa. Ravintolan käyttämät raaka-aineet ovat paitsi tuoreita myös laadukkaita sekä pääosin myös orgaanisesti tuotettuja. Kokeile vaikkapa annosta Falafel hummusta & paahdettua munakoisoa, joka sisältää falafelin lisäksi raikasta tomaattia & kurkkua, kaalipikkelsiä, salaattia, matbuhaa & tahinia. Fafa’s on kasvis- ja vegeruoan ystävän ehdoton ruokapaikka, johon kannattaa suunnata läheltä ja kauempaakin.

Kana, feta & tuore korianteri pita – Fafa’s

Herkullista Haru Sushia

Helsingin Punavuoressa sijaitseva Haru Sushi on ansainnut paikkansa suosituimpien pääkaupunkiseudun ravintoloiden joukossa. Japanilaisia herkkuja tarjotaan laajalla skaalalla, palvelu on ystävällistä ja laajasta valikoimasta on helppo valita omat suosikkinsa. Haru Sushin hittiannos Large Set (14kpl) on taatusti varma valinta, sillä se pitää sisällään kaikki suosituimmat sushisuupalat: Kaksi mehevää lohi nigiriä ja Liekitettyä lohi nigiriä, kaksi ihanaa Ebi nigiriä ja Surimi gunkania, kaksi grillattua lohi gunkania, kaksi kurkku makia ja California makia. Jos ei näillä eväin japanilaisen ruoan himo taltu, niin ei sitten millään.

Large Set (14kpl) – Haru Sushi

Fiilistele Fukussa

Pääkaupunkimme keskustassa sijaitseva ravintola Fuku jatkaa suositun ruokalajin, sushin istuttamista pysyvästi Helsingin makuhermoihin. Fuku tarjoaa buffetruokailua sekä lounas- että iltamuodoissa. Viikonloppuna on tarjolla vielä oma buffetpöytänsä. Runsaiden ja maistuvien buffetpöytien lisäksi ravintola tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös take away sushi boxeihin eli sushilajitelmista nauttimiseen kotona tai työpaikallasi. Take away sushi boxiin voit kerätä omia suosikkejasi suoraan japanilaisen keittiön buffetpöydästä omaan lajitelmaasi. Sushiravintolan suosituin annos on Sushi-lajitelma 15 kpl. Annos pitää sisällään peräti 15 kpl makupalalajitelman, joten se on helposti myös jaettavissa kaverin kanssa.

Sushi-lajitelma 15 kpl – Fuku

Monen maun Mount Everest

Nepalilaisen keittiön taitoja ja pääkaupunkiseudun suosituimpien joukkoon rankattu Mount Everest tarjoaa Nepalilaisia herkkuja peräti kolmessa kaupunginosassa, Kampissa, Rautatietorilla ja Katajanokalla. Kaikista kolmesta ravintolasta on mahdollista nauttia paitsi lounasta runsaista noutopöydistä, myös a la carte annoksia oman maun mukaisesti. Mount Everestin suosituin annos on Kukhuro Gustava: Tandoorimarinoituja kanan rintapaloja, sinapinsiemeniä, tomaattia, inkivääriä ja mantelia tomaatti-kermakastikkeessa. Annoksien lisänä tarjoillaan riisiä, salaattia, naan-leipää ja raitha-kastiketta. Kasvisruokailija arvostaa puolestaan runsasta kasvis- ja vegetarjontaa, joista esimerkkinä maistuva Kadi Pakauda, jossa vihannesmuhennoksesta valmistettuja pieniä pyöryköitä jogurtti-inkiväärikastikkeessa.Niin nepalilaista, niin nautinnollista.

Kukhuro Gustava – Mount Everest

Pelkkiä hittejä Helsingissä

Edellä esitelty pääkaupunkiseudun ravintoloiden ja suosituimpien annosten hittikimara sai varmasti veden kielellesi. Japanilaisen, nepalilaisen ja falafel- sekä pita-annosten parhaimmistoa on nyt esitelty – oman suosikkiannoksen löytyminen on lähempänä kuin koskaan. Nyt sinun ei tarvitse kuin käydä pöytään ja nauttia, kaikilla aisteilla, olet sen ansainnut.

foodpedia :