X
    Categories: Ravintolat

Tampereen Top 4 japanilaista ravintolaa

Japanilainen keittiö on kasvattanut suosiotaan hyvän ruoan ystävien keskuudessa jo ilahduttavan hyvän aikaa. Ehkä juuri siksi on hyvä japanilainen ravintola Tampereellakin vaivaton löytää. Kaupungin ravintolakattaus on herkullisen runsas. Sushipöydät notkuvat toinen toistaan maistuvampia japanilaisen keittiön luomuksia. Tarpeen vaatiessa onnistuu myös japanilaisten herkkujen kotiinkuljetus useammista paikkakunnan ravintoloista.

Itämaisen keittiön taidokas yhdistäjä – Yi Sushi

Nigiri, Maki, Sashimi. Nämä ja monen monta muuta suussa sulavaa herkkua tarjoaa Yi Sushi Tampereen Tullintorilla. Yi Sushin erinomaisen laajaan tarjontaan pääset tutustumaan poikkeamalla sen tarjoamaan herkulliseen, mutta erittäin ystävällisesti hinnoiteltuun lounaspöytään, jossa tarjolla on paitsi japanilaisen myös kiinalaisen keittiön parhaita paloja. Japanilainen ruoka Tampereella paitsi hurmaa, on myös keskeisen sijaintinsa vuoksi helposti saavutettavissa.

Yi Sushi

Rennosti japanilaisittain – Sakura Watamisushi

Japanilaisen keittiön taitaja, valloittava Sakura Watamisushi sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa. Tämä japanilainen ravintola Tampereella takaa myös sen, että japanilainen kotiinkuljetus onnistuu, kun sushin himo yllättää. Sakura Watamisushi on viihtyisä ja rento ravintola, jossa hinnatkaan eivät käännytä ovelta. Aitojen makujen japanilainen maailma aukeaa vaikkapa lounaan merkeissä Sushi buffet-pöydässä tai illallisen merkeissä laajalta ruokalistalta valittujen ruoka-annosten muodossa. Monen vuoden kokemuksella toimiva ravintola kattaa pöydät kerta toisensa jälkeen suurella sydämellä.

Sakura Watamisushi

Modernisti maistuvaa – Maruseki

Japanilainen ravintola Tampereella on ilahduttavan helppo löytää. Piristävän vaihtoehdon runsaaseen itämaisten keittiöiden valikoimaan Tampereen seudulla on tuonut tullessaan ravintola Maruseki. Tämä ravintola tarjoaa japanilaista ruokaa uudella, hurmaavan modernilla otteellaan. Sushin tuntevat kaikki japanilaisen ruoan ystävät, mutta japanilainen keittiö on toki paljon muutakin. Maruseki avaa näkemyksesi ja kattaa eteesi paitsi mitä maistuvinta vatsan täytettä myös tyylikästä silmänruokaa ja tekee sen aivan uudenlaisella tavalla. Sunnuntain Sushi-buffet kuuluu ravintolan suosikkeihin. Kutsuvan runsas ja värikäs Sushibuffet-pöytä pitää sisällään myös kuohuviiniä ja jälkiruokia. Mikä voisikaan olla suloisempi päätös mukavalle viikonlopulle! Uudenlainen japanilainen ruoka Tampereella kutsuu kokemaan tai hakemaan, mutta myös japanilainen kotiinkuljetus ravintolasta onnistuu.

Maruseki

Verrattoman viihtyisä Izakaya Nomu

Izakaya Nomu Tampereen keskustassa ei jätä kylmäksi. Ravintolan tyylikäs, mutta samalla rento ilme kutsuu viihtymään, yksin tai yhdessä. Izakaya Nomu, tuttavallisemmin Nomu, sopiikin mainiosti moneen tarkoitukseen, sekä ystävä- että liiketapaamisiin, illastamaan tai lasilliselle. Drinkkilista on laaja ja oluitakin löytyy useampaan makuun. Entäs sitten se olennaisin eli japanilainen ruoka? Nomussa tarjotaan tuoreista raaka-aineista koottuja annoksia moneen makuun. Ravintola yhdistelee taidokkaasti aitoja japanilaisia ja suomalaisia makuja. Annokset taipuvat sekä pieniksi, jaettaviksi annoksiksi että vähän isompaan nälkään paremmin soveltuviksi grillikuumiksi aterioiksi. Nomu toimittaa annoksia myös kotiinkuljetuksena, ja mikäs sen mukavampaa hetkinä, kun kotisohva vie voiton.

Izakaya Nomu

Mistä on paras japanilainen ravintola Tampereella tehty?

Resepti on hyvinkin simppeli. Tarvitaan reilusti tuoreita ja raikkaita raaka-aineita; kalaa ja muita mahtavia merenantimia, kasviksia, kanaa ja lihaa sekä tietenkin laadukasta sushiriisiä. Ja tulisuutta tottakai eli wasabia sen olla pitää! Näiden lisäksi tarvitaan ehdottomasti roimasti kokemusta ja ammattitaitoa sekä kulhollinen aitoja japanilaisia makuja. Päivitetään ripauksella suomalaisuutta. Lisätään rentoa otetta, suurta sydäntä ja ripaus perinteitä ja sopivassa määrin uutta. Kauniiksi lopuksi lisätään vielä oikea sijainti Suomen kartalla. Näistä valitsemalla et vaan voi mennä vikaan.

foodpedia :