X
    Categories: Ravintolat

Kiinalaiset ravintolat Helsingin seudulla

Pääkaupunkimme kansainvälisten keittiöiden maailma on paitsi värikäs, myös laadukas ja monipuolinen. Jo pitkään suosituimpien kansainvälisten ruokien kastiin meidänkin maassamme on kuulunut kiinalainen ruoka. Helsinki tarjoaa herkullisen laajan kattauksen kiinalaista ruokaa. Näistä esittelemme sinulle nyt viisi ehdotonta ruokakohdetta. Mistä löydät parhaat lounaspöydät? Minne suunnata illalliselle? Entä mistä kiinalainen kotiinkuljetus silloin, kun nälkäinen työporukka pitää saada pikaisesti tyytyväiseksi?

Eksoottisia makuja ja palvelua hymyssä suin – Jufu

Ravintola Jufu palvelee pääkaupunkiseudulla, Espoossa ja Vantaalla kuudessa eri ravintolan toimipisteessä. Jufusta saat eksoottisten makuelämysten lisäksi ystävällistä palvelua viihtyisässä miljöössä. Tässä kiinalaisessa ravintolassa tarjolla ovat sekä lounas-, ilta- että viikonloppubuffetpöydät, joista kiinalaisen ruoan lisäksi saatavilla on myös thaimaalaista ruokaa ja sushia. Lisäksi annoksia voit tilata myös buffetpöytien ulkopuolella ruokalistalta, ja toki myös kotiinkuljetus onnistuu. Lämmittelyksi poimimme sinulle muutaman suosituksen ravintolan laajalta ruokalistalta: Pystytkö vastustamaan rapean herkullista Peking-ankkaa, kanaa ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa? Entäpä 6 kpl setti shakemaki-lohta japanilaiseen tapaan, kutsuvaa, eikö vaan?

Ravintola Jufu

Sano hot. Sano pot. Sano – Ho’s Food

Helsinkiläinen Ho’s Food kulkee kiinalaisen katukeittiön jalanjäljissä erittäin taitavasti. Tämä kiinalainen ravintola vannoo laadukkaiden raaka-aineiden nimeen yhdistäen siihen runsaasti kokemusta, taitoa sekä reilusti omaa persoonaansa. Ho’s Foodissa pääset nauttimaan kiinalaisen keittiön perinteisestä hot potista, olet liikenteessä sitten yksin tai seurueen kesken. Hot pot on se kiinalainen ateria, jonka aineksia pääset pöydästä käsin itse kypsentämään ja samalla kokemaan kiinalaista keittiötä uudella tavalla. Yhdet kaupungin houkuttelevimmista kiinalaisista annoksista kutsuvat sinua jo!

Ho’s Food

Kiinalaisen keittiön ja sushin herkkupala – Cheng Long

Kiinalaisten ravintoloiden taatun laadun voittokulkua Helsingissä edustaa seuraavaksi esittelemämme Cheng Long. Tämä kiinalainen ravintola tarjoaa mainion kiinalaisen ruoan lisäksi myös herkullista sushia. Suositeltavia annoksia ravintolan listalla on useita. Saisiko olla Kung Po -kanaa, kananuudeleita seesamkastikkeessa tai tofua Satay-kastikkeessa? Cheng Long tarjoaa kiinalaista ruokaa ja sushia myös buffetpöydästä. Ruokien kotiinkuljetuskin paikasta onnistuu!

Cheng Long

Kiinalaista hyvää ja kaunista – Ka Shing

Ravintola Ka Shingissä Helsingin Lauttasaaressa syöt erinomaisen hyvin. Ravintolan rauhallinen ja kodikas tunnelma täydentää tämän kiinalaisen kokemuksen. Ka Shing tarjoaa sekä lounasbuffetin että annoksia ruokalistalta, myös kotiinkuljetuksena. Erikoisuutena alkuruokina kevätrullien rinnalla tässä ravintolassa valittavina ovat myös dumblingit eli kiinalaiset, keitetyt porsas- ja vihannesnyytit, Szechuan chilikastikkeella höystettynä. Pääruoaksi suosittelemme ankan rintafileetä inkivääri-soijakastikkeessa tai merenelävien ystävälle friteerattuja katkarapuja hapanimeläkastikkeessa.

Ka Shing

Perinteistä kiinalaista ja sushisuosikkeja – Seaside Garden

Tämän päivän toimiva yhdistelmä itämaisten makujen maailmassa on ravintola, josta saa sekä kiinalaista ruokaa että sushia. Seaside Garden on erinomaisen hyvä esimerkki tästä ravintolamallista. Seaside Garden tarjoaa herkullista kiinalaista ja japanilaista sekä buffetpöydästä että ruokalistalta. Sinun tehtäväksesi jää valita herkullisten vaihtoehtojen väliltä. Valintaasi helpottamaan esittelemme muutaman maistuvan annoksen. Tulisen ruoan ystävälle toimii porsaanlihaa Szechuankastikkeessa, klassisten kiinalaisten makujen kaipuuseen Kantonin kanaa hapanimeläkastikkeessa ja kasvisruokailijalle paistettua bambua ja kiinalaisia sieniä.

Seaside Garden

Kiinalainen ruoka

Kiinalainen ravintola Helsingistä löytyy helposti. Vaihtoehtoja on runsaasti niin ravintoloissa kuin niiden tarjoamissa ruoka-annoksissa. Juuri esitellyt poiminnat pyrkivät auttamaan sinua näissä valinnoissa. Pääkaupunkiseudulta helposti löydettävyytensä lisäksi kiinalainen ruoka on myös helposti lähestyttävää. Kiinalaisessa keittiössä ja ravintoloissa kannattaa kokeilla rohkeasti, maistaa uusia makuja ja tehdä uusia tuttavuuksia.

foodpedia :