Tilaa ruokalajin kebab tuotteita alueella Tampere kotiinkuljetuksella suoraan verkosta kotiovellesi.

Kebab suoraan kotiisi Tampereella

Valitse alta mieleisesi ja tilaa kebabit kotiinkuljetuksella

Kebabin tarina

Suomessa paljon pikaruokana myytävä kebab on alunperin kotoisin Lähi-Idästä. Kebab on mausteinen liharuoka, joka rantautui Suomeen 1960-luvulla ja on siitä asti valloittanut suomalaisten sydämiä. Tarkkaa alkuperää kebabille ei tiedetä, sillä sitä on Lähi-Idässä syöty jo niin kauan aikaa. Alunperin sana “kebab” kuitenkin tarkoittaa grillattua tai paahdettua lihaa. Suosituin tapa nauttia kebabista on turkkilainen Döner kebab, jossa liha on kartionmuotoisessa lihavartaassa, jota paistetaan hiljalleen ja suikaloidaan viipaleiksi. Kebabannoksia löytyy monia erilaisia. Yleisimpiä rullakebabin lisäksi on nauttia se riisin, salaatin tai perunoiden kanssa tai pitaleivän sisässä. Myös Iskender kebab eli kebabannos, jonka sekaan on pilkottu pitaleipää, on klassikkotapa nauttia ruokalaji. Kebabin tärkein osa on tietenkin erilaiset kastikkeet, jota nautitaan niin pitaleivän sisässä kuin muidenkin variaatioiden kanssa. Olemme kaikki kuulleet urbaanin legendan kebabeläimestä, mutta se ei valitettavasti ole totta. Suomessa kebab sen sijaan valmistetaan yleisesti naudanlihasta, lampaasta tai kanasta. Saatavilla on myös täysin vegaaninen vaihtoehto Vöner, joten myös vegaanit tai miksei muutkin herkkusuut pääsevät nauttimaan lihattomasta kebabista.

Kebabia suoraan kotiin Tampereella

Tamperelaisten onneksi valikoimastamme löytyy useita herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita, jotka kuljettavat kebabin suoraan kotiisi. Alta löydät esimerkkejä muutamista meidän lemppareista:

  • Pizza Service - Hervanta
  • Power Pizzeria
  • Ravintola Haitari
  • Pizzeria Eiffel
  • Hallilan Pizzeria

Valikoimassa on myös useita muita ravintoloita, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman! Tekipä mielesi siis kebabia, pizzaa tai jotain muuta, niin meiltä löydät Tampereen parhaimmat ravintolat, jotka toimittavat ruoat nopeasti luoksesi!

Miten tilata foodoralla?

Voit tilata helposti sovelluksellamme tai nettisivujemme kautta! Syötä osoitteesi osoitekenttään ja saat listauksen ravintoloista, jotka toimittavat luoksesi. Valitse näistä mieleisin ja lisää lempiruokasi ostoskoriin. Sitten vain kassan kautta, ja ruoka tuodaan tuota pikaa kotiovellesi!

Download our free app!