Tilaa ruokalajin kebab tuotteita alueella Helsinki kotiinkuljetuksella suoraan verkosta kotiovellesi.

Helsingin maukkaimmat kebabit suoraan kotiisi

Tilaa kebabit nopealla kotiinkuljetuksella

Tarinaa kebabista

Kebab on Lähi-Idästä kotoisin oleva mausteinen liharuoka, joka rantautui Suomeen ensimmäisen kerran 1960-luvulla. Alunperin sana kebab tarkoittaa grillattua tai paahdettua lihaa ja sitä on syöty Lähi-Idässä jo niin kauan, että kebabin alkuperä ei ole varmuudella tiedossa. Nykyään Suomessa kebabia myydään paljon pikaruokana ja suosituin muoto onkin turkkilainen döner kebab. On monta erilaista tapaa nauttia ruokalajista. Yleisiä tapoja rullakebabin lisäksi on nauttia se riisin, salaatin tai perunoiden kanssa tai pitaleivän sisässä. Myös Iskender kebab eli kebabannos, jonka sekaan on pilkottu pitaleipää, on valloittanut suomalaisten sydämet. Kebabiin kuuluu olennaisena osana myös erilaiset kastikkeet, jota nautitaan niin pitaleivän sisässä kuin muidenkin versioiden kanssa. Toisin kuin yleinen harhaluulo antaa ymmärtää, ei kebabia valmisteta kebabeläimestä vaan Suomessa se tyypillisesti tehdään naudanlihasta, lampaasta tai kanasta. Markkinoilla on nykyään tarjolla myös vegaaneille sopiva vaihtoehto eli Vöner, joka on täysin vegaaninen muoto kebabista.

Kebabia Helsingissä kotiinkuljetuksella

Helsingissä on monta maistuvaa ravintolaa, joista saa tilattua kebabia suoraan kotiovelle! Alla muutamia esimerkkejä rafloista ympäri Helsinkiä, joista kebun saa nopeasti kotiinkuljetettuna:

  • Oulunkylän Kebab Pizzeria
  • Pizzataikurit
  • Pizza4U
  • Pizza Express Lauttasaaressa sekä Käpylässä
  • POWER PIZZA
  • Pizza Service Itäkeskuksessa

Valikoimassa on myös paljon muita herkullista ruokaa tarjoavaa ravintolaa, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman! Tekipä mielesi siis kebabia tai jotain muuta, niin meiltä löydät Helsingin parhaimmat ravintolat, jotka toimittavat ruoat luoksesi!

Kuinka tilata foodoralla?

Voit tilata sovelluksellamme tai nettisivujemme kautta! Laita osoitteesi osoitekenttään ja saat pääset tutustumaan ravintoloihin, jotka kuljettavat luoksesi. Valitse näistä mieleisin ja klikkaile lempiruokasi ostoskoriin. Tämän jälkeen vain kassalle ja maksamaan, ja ruoka tuodaan tuota pikaa kotiovellesi!

Download our free app!