Tilaa ruokalajin kebab tuotteita alueella Espoo kotiinkuljetuksella suoraan verkosta kotiovellesi.

Kebabit kotiovellesi Espoossa

Tilaa alta Espoon maukkaimmat kebabit kotiisi

Kebabin historia

Lähi-Idästä Suomeen 1960-luvulla rantautunut mausteinen liharuoka, kebab, on nykyään yksi Suomen suosituimmista pikaruoista. Sen alkuperästä ei ole täysin varmaa tietoa, sillä ruokalaji on jo niin vanha. Alkuperäisesti kuitenkin sana “kebab” tarkoittaa paahdettua tai grillattua lihaa. Suosituin tapa nauttia kebabista on turkkilainen Döner kebab. Siinä liha on kartionmuotoisessa lihavartaassa, jota paistetaan hiljalleen ja suikaloidaan sitten herkullisiksi viipaleiksi. Kebabannoksia löytyy monia erilaisia. Yleisimpiä rullakebabin lisäksi on nauttia se riisin, salaatin tai perunoiden kanssa tai pitaleivän kera. Myös Iskender kebab eli kebabannos, jonka sekaan on pilkottu pitaleipää, on suosittu muoto nauttia kebabia. Perinteisesti lihan seassa on myös erilaisia kastikkeita, jota nautitaan niin pitaleivän sisässä kuin muidenkin variaatioiden kanssa. Oletko kuullut, että kebab valmistetaan kebabeläimestä? Tämä ei valitettavasti kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan Suomessa kebab tehdään yleensä naudanlihasta, lampaasta tai kanasta. Vegaaneille löytyy myös oma vaihtoehtonsa Vöner, eli täysin vegaaninen kebab!

Kebabia kotiinkuljetuksella Espoossa

Espoosta löytyy monta hyvää ravintolaa, jotka kuljettavat kebabit suoraan kotiovellesi! Tässä listattuna pari esimerkkiä espoolaisista herkkuravintoloista:

  • Pizzakuningas Leppävaara
  • Pepino
  • Armis Pizzeria
  • Pizza Express Viherlaakso
  • Pizzakuningas Matinkylä

Valikoimassa on myös useita muita ravintoloita, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman! Halusitpa kebabia, pizzaa tai jotain muuta, niin meiltä löydät Espoon parhaimmat ravintolat, jotka toimittavat ruoat nopeasti luoksesi!

Kuinka tilata foodoran avulla?

Voit tilata nettisivujemme kautta tai sovelluksemme kautta! Kirjoitat vain osoitteesi osoitekenttään ja näät ravintolat, jotka kuljettavat luoksesi. Valitse näistä mieleisin ja klikkaile lempiruokasi ostoskoriin. Sen jälkeen vain maksat tilauksesi, ja ruoka tuodaan tuota pikaa kotiovellesi!

Download our free app!