PxPixel

Kansainvälinen ruoka Helsingissä

Suomalainen kotiruoka on maittavaa ja huippukokkimme osaavat valmistaa myös skandinaavisia herkkuja yhä hienostuneemmin. Huippuravintolassa saattaa voida tilata esimerkiksi maistiaisen kuivaa jäkälää. Suomalainen osaa valmistaa suomalaista ruokaa ja lihapullien kautta jopa ruotsalaista, mutta aitojen kansainvälisten makujen suhteen saattaa monilla tehdä hieman tiukempaa. Onneksi kansainvälisen ruoan ravintolakulttuuri voi Suomessa loistavasti. Kuuluisimpia kansainvälisiä ruokakulttuureja lienevät ranskalaisen, espanjalaisen, italialaisen, kreikkalaisen, kiinalaisen, meksikolaisen, japanilaisen, intialaisen ja amerikkalaisen keittiön antimet. Ja toki myös Lähi-idästä rantautunut kebabkulttuuri. Hienoa on se, että Helsingissä on myös kansainvälisen ruoan suhteen mahdollisuus valita paikka sen mukaan, haluaako syödä pienen nykerön jäkälää vain kunnon annoksen makaronilootaa. Esimerkiksi kiinalaisessa ero on helppo huomata: peruskiinalaisen yhdellä mukaan otettavalla lounasannoksella ruokkii nelihenkisen perheen, mutta toisessa paikkaa saa pulittaa viisitoista euroa neljästä ravunpyrstöstä ja kolmesta parsan palasesta. Vaikkakin pahuksen hyvistä sellaisista. Kansainvälisen ruoan suhteen on alkanut korostua pyrkimys saada aikaiseksi mahdollisimman autenttinen makuelämys. Raaka-aineisiin panostetaan, ja useiden paikkojen kympin hujakoilla pyörivä lounaskin on jo kaikkea muuta kuin mättöä. Paitsi ruoan makujen kautta, autenttiseen tunnelmaan pyritään myös itse ravintolaympäristön ja palvelun suhteen. Lisäksi monet ravintolat panostavat myös juomatarjontaan, ja espanjalaisen ruoan kanssa saakin nauttia juuri oikeaa punaviiniä. Paikallisen kulttuurin saattaa kohdata myös muulla tavalla: pienessä thaipaikassa saatat joutua jakamaan pöytäsi vieraiden kanssa. Suomalaiselle ehkä kova kynnys, mutta vielä sellainen, joka on mahdollista ylittää – voihan ruokailun ajan keskittyä pelkästään syömiseen eikä sosiaalisuuteen. Kansainvälisiä ravintoloita löytyy niin kujilta kuin kauppakeskuksistakin. Oman lisänsä antavat erilaiset markkinat ja ruokatapahtumat, joita Helsingissä on ympäri vuotta – kesällä ulkona, talvella sisätiloissa. Kansainvälinen ruoka tuo arkeen jotain erityistä, ja siksi sitä tilataankin paljon myös kotiin. Valikoimissamme on hyvin erilaisia kansainvälisiä ravintoloita, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Kansainvälistä ruokaa kotiin Helsingissä

Helsinki tarjoilee laadukasta kansainvälistä ruokaa lähes mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Voit tilata koko menuun tai ainoastaan pääruoan – valinnanvaraa on runsaasti. Monet ruoat sopivat sekä helpottamaan arkea että osaksi juhlaa. Sinä päätät, kenen kanssa ja missä haluat ruokasi nauttia, me takaamme sen, että saat ruoan nopeasti ja vaivattomasti kotiisi. Omia suosikkejamme Helsingissä ovat:

  • Chalupa Redi
  • Ravintola Maharaja
  • Ravintola Suha
  • Indian Express

Kansainvälisen ruoan tarjonta on Helsingissä laajaa – ja käsitteenä se kattaa suosituimmat kotiin tilattavat annokset. Mutta jos haluat jotain kotimaista, onnistuu sekin! Tutustu ravintolavalikoimaamme, löydät varmasti juuri sen, mitä haluat.

Kuinka tila Pizza-online.fi:n kautta?

Voit tilata haluamasi ruoan helposti ja nopeasti suoraan kotiin tai muuhun haluamaasi osoitteeseen Helsingissä verkkosivujemme kautta. Vieläkin helpommalla pääset, kun lataat puhelimeesi sovelluksemme. Kun kirjoitat osoitteesi osoitekenttään, saat näkyviin kaikki ne ruokapaikat, joista toimitamme ruokaa kotiin alueellasi. Samalla voit tutustua ravintoloiden ruokalistoihin ja niistä kirjoitettuihin arvosteluihin. Kun olet tehnyt valintasi, siirrät vain annokset ostoskoriin ja kiepsautat kassan kautta. Me toimitamme ruoan suoraan kotiisi tuota pikaa.

Download our free app!