PxPixel

Food Delivery from Oulu’s Best Restaurants

ILMAISET KULJETUKSET YMPÄRI SUOMEA

Lataa sovellus ja tilaa nyt!

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Oulu

Oulun ruokakulttuuri on aikamoinen mix kaikesta ympäröivästä: idästä, lännestä, Lapista ja merestä. Pitäjäruoiksi on nimetty rössypottu, lohisoppa ja makiajuusto, mutta tosi oululainen vannoo myös kärkkärin (käristemakkara) ja känkyn (pizza) nimeen. Jos uskallus ei riitä lähtemään pohjanmaalaiseen snägärijonoon, on kaksi vaihtoehtoa: joko tilata ruokaa kotiinkuljetuksella, niin joku muu uhraa vaaroja puolestasi, tai tehdä toinen ruokalajivalinta. Oululaista tunnelmaa aistii hyvin torilla tai kauppahallissa. Torilla kannattaa käyttäytyä kunnolla, sillä menoa vartioi kansalaiskeräyksen tuotoin valmistettu pronssinen Toripoliisi. Oululainen saattaakin hyvin viedä vieraansa ensimmäiseksi aamukahville torille ja näyttää samalla, että myös kyläilijöiden tulee elää tässä kaupungissa nuhteessa. Läheinen Kauppahalli tarjoaa paikallisia erikoisuuksia, ja esimerkiksi lohisopan nauttimiselle se on varsin sopiva miljöö. Kahvit voikin kiivetä nauttimaan Oulun linnan raunioille, Tähtitornin kahvilaan. Oulusta löytyy myös paikkoja hienostuneelle illalliselle eikä perinteitäkään ole pakko kunnioittaa. Oululaisteen ravintoloiden parhaimmistoon kuuluu monia kansainvälisiä paikkoja, kuten espanjalainen, nepalilainen sekä intialainen ravintola. Jos ruokailun jälkeen haluaa levähtää hetkeksi, niin kävelykatualue Rotuaarin kahvilat ja baarit ovat hyvä paikka katsella ohikulkevia ihmisiä ja miettiä elämän suuria kysymyksiä. Kesäiltaisin Oulun torin laiturit ja terassit täyttyvät ihmisistä, joita valaisee lähes yötön yö. Mahdollinen yllätys ei siis välttämättä ole aamulla niin radikaali kuin etelämmässä. Talvella tosin ei ole valoisaa ollenkaan, mikä tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Tapahtumia on kesän aikana paljon. Pyöriä käytetään paljon, ja niillä pääsee kätevästi esimerkiksi Pohjanlahden rannalle Nallikariin. Nallikarista löytyvät upean rannan lisäksi myös rantapromenadi, pieni majakka, leirintäalue ja hotelli. Jonkun korvaan ruoan hankkiminen Oulussa on kiven takana: joko täytyy uhrata terveytensä yöllisessä grillijonossa, varoa tekojaan Toripoliisin valvovan silmän alla tai pyöräillä kilometrien päähän paremman aterian toivossa. Ei hätää, me olemme valmiita tekemään sen sinun puolestasi. Kauttamme saat tilattua ruoan kätevästi suoraan kotiovellesi ilman, että sinun tarvitsee liikuttaa evääkään!

foodorasta saat tilattua ruoan suoraan kotiin

Oululainen ruoka on rikasta ja saanut vaikutteita ympäri maiden ja mantujen. Tilaamalla kauttamme pääset helposti ja kätevästi käsiksi tähän makujen loistoon. Sivuiltamme löydät ravintoloiden ruokalistat ja arvostelut. Jos valikoimastamme puuttuu jokin ehdottomasti sinne kuuluva ruokapaikka, kerro meille siitä! Me paneudumme asiaan ja pyrimme mahdollisesti saamaan ravintolan listoillemme. Ruoan tilaaminen kauttamme on entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta. Maksuna meillä käyvät lähes kaikki (lailliset) vaihtoehdot: kortti, käteinen, MobilePay, matkapuhelin tai verkkopankkimaksu. Valitettavasti oravannahat eivät toimi maksuvälineenä palvelussamme.

Suosittelemme kokeilemaan Oulussa ainakin seuraavia paikkoja:

  • Ravintola Omega
  • Pizzeria Santa Maria
  • La Festa
  • The Royal Garden
  • Wallen Pizza&Grilli

Kuinka palvelumme toimii?

Avaat sovelluksen (aka äpin) tai verkkosivun, syötät toimitusosoitteen (palvelu näyttää kaikki ravintolat, jotka kuljettavat sinun antamaasi osoitteeseen), valitset ensin ravintolan, sitten ruoka-annokset ja pistät tilauksen eteenpäin. Helppoa kuin heinän teko (jos osaa tehdä heinää)! Nyt vain testaamaan ja löytämään alueesi parhaat ravintolat!