PxPixel

Food Delivery from Lappeenranta’s Best Restaurants

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Lappeenranta

Lappeenrannassa ei tarvitse nälässä kärsiä: ruoka on rikasta ja täyttävää. Lappeenrantalaiset perinnepöydät notkuvat karjalanpaistista, alkupalakaloista, lihahyytelöstä, laatikoista ja karjalanpiirakoista. Torilta saa napattua mukaansa lihapiirakan, jota on kahta erikoisuutta: atomi on lihis, jonka sisällä on myös kananmunaa tai kinkkua, vety taas versio, jossa on mukana sekä kananmunaa että kunnon pala kinkkua. Lappeenrantalaisessa elämässä ja ruokakulttuurissa näkyvät vahvasti sekä Saimaan että itänaapurin läsnäolo. Karjalaisen keittiön suosituimpia raaka-aineita ovat lihan lisäksi myös sienet, marjat, järvikalat ja peruna, joten aivan hunningolla ei Lappeenrannassakaan tarvitse olla. Ruokia on valmistettu tyypillisesti uunissa ja vaikutteita on vastaanotettu Venäjältä. Ruokakulttuuri on kuitenkin levinnyt ympäri Suomen ja esimerkiksi karjalaisia piirakoita saa niin kaupan pakastealtaista kuin tuoreina toriltakin. Karjalanpiirakathan ovat siinä suhteessa loistava keksintö, että niitä voi aivan yhtä hyvin tarjota arkena kuin osana juhlaakin. Myös rinkeliperinne elää vahvana. Siinä missä venäläiset ovat antaneet Lappeenrantaan osan ruokaperinteistään, he tykkäävät käydä kylillä myös shoppailemassa ja pitävät näin yllä Lappeenrannan kaupankäyntiä. Lappeenranta onkin venäläisille tärkeä matkailukohde. Lappeenrannasta löytyy perinneruokien lisäksi kansainvälistä ruokaa, grillejä, viihtyisiä lounaspaikkoja ja hienostuneempia ravintoloita. Jos kuitenkin haluat olla ihan vaan rauhassa kotona, me toimitamme sinulle evästykset kotiovelle saakka silmän räpäyksessä.

foodoran kautta tilaat ruoan helposti kotiinkuljetuksella

Kun tarvitset välipäivää kansainvälisestä meiningistä – tai et vain yksinkertaisesti jaksa kokata – apu on lähellä. foodoran kautta tilaat ruoat helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi Lappeenrannassa. Ravintoloiden ruokalistat ja arvostelut löytyvät kätevästi ja selkeästi sivuiltamme, jotta saat suosituksia vaivatta. Jos et löydä valikoimistamme omaa suosikkiasi, kerro siitä meille, niin me teemme kaikkemme, että saisimme kyseisen ravintolan mukaan. Tilaaminen kauttamme on erittäin kätevää matkapuhelimeen ladattavan foodora-sovelluksen avulla. Maksuna hyväksymme lähes kaikki (lailliset) vaihtoehdot: kortin, käteisen, kännykän, MobilePayn tai verkkopankkimaksun. Oravannahkakauppaan emme ole vielä ryhtyneet.

Tärppejä Lappeenrannassa:

  • Pizza Milano
  • Ravintola Tasty Food (Intialainen Ravintola)
  • Indiana Curry
  • Iskender Leiri
  • Seven Grilli Lappeenranta
  • Kuinkas se foodora sitten toimiikaan?

    No foodora toimii hyvin näppärästi! Toimitusosoitteen perusteella palvelu etsii kaikki ravintolat, jotka kuljettavat tähän osoitteeseen. Siitä pääset valitsemaan itsellesi mieleisen ravintolan ja sen jälkeen mieleiset annokset. Sitten vain tilaus eteenpäin ja ravintola aloittaa kokkailun. Hetken kuluttua ovikello soi ja lämpimät ruoat ovat ovellasi! Hyvää ruokahalua!