PxPixel

Food Delivery from Lahti’s Best Restaurants

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Lahti

Lahdesta löytyy räppäreitä sekä urheilun ja muotoilun osaajia, mutta ne ruokkivat vain sielua. Sen sijaan lahtelaisen ruoan ihanuutta ei maailmalla ole pahemmin huudeltu. Vai onko sittenkin? Ainakin paremmin pitäisi mennä, sillä Jyrki Sukula on todistettavasti käynyt laittamassa ainakin yhden lahtelaisen ravintolan kuntoon muutama vuosi sitten. Lisäksi Sami Hedberg vakuuttui lahtelaisesta grillikulttuurista löydettyään lahtelaisen lihamukin ihanuuden. Lahdesta löytyykin useita grilli- ja hampurilaispaikkoja, jotka todistavat lihamukin ikonista asemaa uutena lahtelaisena perinneruokana. Kuten kaiken kauniin, myös lihamukin idea on kauniin yksinkertainen: kebab-lihaa tarjoiltuna pahvimukista. Toki jo hieman varttuneempi väki saattaisi nimetä Lahden perinneruoiksi myös esimerkiksi roppanan, sianlihasyltyn tai kuutelon. Mutta veripalttuun verrattuna lihamuki houkuttanee matkailijoita enemmän, joten mennään mieluummin sillä. Toki grilliruoka itsessään ei välttämättä ole jokaiselle se juttu, vaikka mukista törröttäisi millaisia nakkeja tahansa. Hienostuneemmankin ruokaelämyksen perään haikailevat löytävät Lahdesta varmasti sopivan illallis-, lounas- tai brunssipaikan. Useat ravintolat ovat myös erikoistuneet johonkin tiettyyn juttuun: on vegepaikkoja, luomulounaita ja gluteenittomiin vaihtoehtoihin panostaneita paikkoja. Tiedoksi kaikille, että kun tilaa ruokaa kaupungissa Lahti, niin vaihtoehtoja on paljon pizzasta burgereihin ja itämaisesta länsimaalaiseen - vain mainitaksemme muutaman. Lahdessa on myös täysin ok tykätä kebabista.

foodoran kautta ruoat suoraan kotisohvalle

Vaikka grilliruoka maistuukin melkein aina, Lahdesta löytyy myös monia muita ravintolavaihtoehtoja, joista saat tilattua ruokaa kätevästi foodoran kautta suoraan kotiovellesi. Pääset tutustumaan sivuillamme ravintoloiden ruokalistoihin ja arvosteluihin. Jos valikoimastamme puuttuu jokin mieleinen ravintola, niin kerro siitä meille! Me tsekkaamme asian, ja pyrimme saamaan ravintolan listoillemme. Tilaaminen on entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta. Maksuna meillä käy kaikki suosituimmat maksuvaihtoehdot: kortti, käteinen, kännykkä, MobilePay tai maksun suorittaminen verkkopankissa.

Tässä muutama kokeilun arvoinen ravintola Lahdessa:

  • Big Chef
  • Domino Sushi
  • Vinosia
  • Ravintola Lahden Kompassi
  • Kiinalainen Ravintola Hua Du

Mitä Lahdessa kannattaa maistaa?

Grilliruoka on toki Lahdessa IN, mutta anna toki mahdollisuus myös hienostuneemmille vaihtoehdoille. Aina ei tarvitse tuntea eurooppalaisen iltakävelyn kutsua satamassa, silloin on ok tilata kauttamme laadukasta ruokaa kotiin. Me toimitamme sinulle suoraan kotiovellesi juuri sitä, mitä haluat: espanjalaista, vegaanista, viikinkiläistä tai sushia. Tai lihamukin.

No kuinkas tämä foodora sitten pelittää?

Helposti kuin heinän teko, jos osaa tehdä heinää. Aloita sillä, että syötä toimitusosoitteesi, niin palvelu listaa kaikki ne ravintolat, jotka kuljettaa syöttämääsi osoitteeseen. Sen jälkeen valitset ravintolan ja herkullisimmat annokset. Tilauksen teko etenee ohjatusti siitä ja ei aikaakaan kun ruoka on jo kotonasi. Nautinnollisia ruokahetkiä!