PxPixel

Food Delivery from Kuopio’s Best Restaurants

ILMAISET KULJETUKSET YMPÄRI SUOMEA

Lataa sovellus ja tilaa nyt!

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Kuopio

Kuopio tunnetaan Itä-Suomen suurimpana kaupunkina sekä merkittävänä opiskelu- ja kasvukeskittymänä. Kaupunkinsa toria kuopiolaiset kutsuvat kainosti mualiman navaksi. Mutta vielä paremmin Kuopio tunnetaan kalakukosta, muikuista, lihapiirakoista ja leppoisista ihmisistä. Kalakukkoversioita on useampia ja jokaisella niistä on puolustajansa, joka sanoo, että juuri kyseinen versio on se aito ja oikea. Perusperiaatteena on ruiskuoren sisään leivottu sian kylki ja kala – useimmiten ahven tai muikku. Kalakukko valmistetaan paistamalla sitä leivinuunissa pitkä aika, noin 5-8 tuntia. Myös siitä, mikä on oikea tapa leikata kalakukkoa, on eri koulukuntia, joiden välille saa varmasti mehevän riidan aikaiseksi. Nälkäisenä kaikki ongelmat tuntuvat paisuvan. Kalakukkoa voi syödä myös kommentoimatta asiaa. Muikut kuuluvat sekä torikojujen että ravintoloiden tarjontaan. Muikku on muikku, vaikka sen tarjoaisi voissa paistettuna, keittona tai savustettuna. Kuopiossa on torin lisäksi muita ravintoloita, joissa muikkuja kannattaa käydä popsimassa. Kalakukko ja muikut ovat hyvin suomalaisia herkkuja. Ja kaiken lisäksi ne ovat hyvin kalaisia herkkuja. Mutta vaikkei pitäisikään kalasta, voi silti vielä antaa Kuopiolle tilaisuuden. Kuopion parhaista ravintoloista suuri osa on kansainvälisiä – ja kalakukko ei varsinaisesti ole esimerkiksi italialaisten perinneherkkua. Kuopion kaduilta löytyy aitoa tunnelmaa ja tuoksuja, mutta jos ne eivät juuri sillä hetkellä miellytä nenää, on ruokaa helppo tilata kauttamme myös suoraan kotiin. Mualiman napa ei katoa päivässä.

foodora tuo ruoan suoraan kotiovellesi

Kun päässä soi jo kolmatta päivää lentävä kalakukko, saattaa tehdä mieli kokeilla jotain aivan muuta ruokalajia. Sivuiltamme löydät laajan valikoiman ravintoloiden ruokalistoja ja arvosteluja. Jos listauksesta puuttuu jokin erityisen hyvä paikka, kerro meille siitä! Lupaamme paneutua asiaan. Tilaaminen on entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta. Maksuna meillä käyvät yleisemmin käytetyt maksuvälineet: kortti, käteinen, MobilePay tai maksun suorittaminen netissä.

Kuopiossa kannattaa kokeilla näitä:

  • Ravintola Dominari
  • Mira Mari
  • Viiking Pizzeria
  • Amore Special
  • Marmara Kebab-Pizzeria

Kuinka foodora toimii?

Yksinkertaisesti! Syötä vain osoitteesi, niin kerromme kaikki ravintolat, jotka kuljettavat luoksesi! Sitten vain valitset ravintolan ja annokset ja lähetät tilauksen eteenpäin. Helppoo kuin heinän teko (jos osaa tehdä heinää)! Herkullisia ruokahetkiä!