PxPixel

Food Delivery from Joensuu’s Best Restaurants

Popular restaurants
Tilaa ruokaa kaupungissa Joensuu

Joensuun kulttuurielämä on rikasta ja siellä järjestetään monia suuri tapahtumia, joista kuuluisimpia lienevät Ilosaarirock, Joensuun Gospelfestivaalit, kansanmusiikkifestivaali Hippa sekä Joensuun kirjallisuustapahtuma. Oman osansa kaupungin elävöittämiseen antavat yliopisto ja muut oppilaitokset. Joensuu elää kulttuurista ja musiikista, mutta joensuulainen tarvitsee myös ruokaa. Ilmeisesti siksi joensuulaiset järjestävät myös olut- ja katuruokatapahtumia. Joensuulainen ruoka on valmistettu karjalaisessa sulatusuunissa. Se on saanut vaikutteita ympäri Suomea, mutta myös vahvasti Venäjältä. Pitäjäruoiksi on nimetty muun muassa karjalanpiirakka, sienisalaatti, hapankaali, karjalanpaisti ja lanttulaatikko. Mutta ei hätää – jos tämänkaltainen ruokakulttuuri ei miellytä, löytyy joensuulaisten ravintoloiden joukosta myös monia muita, kansainvälistä ruokaa tarjoavia huippuja. Löytyy Amerikasta tuttuja burgereita, italialaista pizzaa ja pastaa, turkkilaista döneriä tai kebabia ja paljon muuta. Joensuu on melko kompakti kaupunki ja välimatkat ovat useimmiten lyhyitä. Pyöräteihin on panostettu ja liikkuminen polkien on helppoa ja jouhevaa (mutta vaatii toki kuljettajalta hieman panosta). Näin siis myös ummikolla on lähtökohtaisesti hyvät mahdollisuudet löytää tiensä ruokapatojen äärelle. Toki syöjän näkökulmasta kaikista lyhyin matka ruoan luo muodostuu, kun tilaa ruokaa kotiinkuljetuksella suoraan omalle sohvalle (toki itse pitää mennä ovi avaamaan kuljettajalle).

foodora tuo ruoan suoraan kotiin

Vai ei huvita lähteä fillaroimaan? Vai venyivätkö kirjallisuustapahtuman jatkot aamun pikkutunneille saakka? Ei hätää, ruoan tilaaminen kotiin on nyt entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta. Verkkosivuiltamme voit helposti selailla ravintoloiden ruokalistoja ja tilata juuri sitä, mitä sinun tekee tänään mieli. Maksutavan suhteen olemme mahdollisimman joustavia: meillä käyvät kortti, käteinen, MobilePay tai maksun suorittaminen verkkopankissa tai puhelimella. Meiltä voit tilata ruokaa yöllä, aamulla, päivällä, illalla tai juuri siihen aikaan kun sinulle sopii. Myös tilaaminen ennakkoon on loistava vaihtoehto, jos haluaa ruoan toimituksen tarkalleen tiettyyn kellonaikaan.

Suosittelemme näitä paikkoja Joensuussa:

  • Ravintola Joensuu (mm. sushia)
  • Paras Burgeri
  • Pizzeria Paratiisi
  • Pizza King & Kebab
  • Milan Pizzeria Joensuu

Eli nyt vain kokeilemaan eri ravintoloita. Löydä suosikkisi ja levitä sanaa, sillä ruoan ilosanoma on ilosanomista paras. Hyvää ruokahalua!