PxPixel

Food Delivery from Espoo’s Best Restaurants

The meals you love, delivered with care

Popular restaurants

Tilaa ruokaa kaupungissa Espoo

Espoon pitäjäruokia ovat turskaperunat, Annan kakku ja kalastajan silakkapannu, mikä on toki konsensuksessa Espoon merellisen sijainnin kanssa. Saa Espoosta kuitenkin paljon muutakin, ja oikeastaan näillä ruoka-annoksilla on lähinnä historiallinen merkitys. Tämän päivän Espoo on nimittäin kaunis sekoitus eri kulttuurien ja elämänvaiheiden parhaita puolia. Sen ruokakulttuuri on saanut vahvoja kansainvälisiä vaikutteita, se on samalla urbaania mutta luonnon läheisyys on käsinkosketeltavaa. Kuuden Aalto-yliopiston korkeakoulun sijaitseminen Espoossa on paitsi elävöittänyt katukuvaa myös tuonut mukanaan edullisia ruokapaikkoja. Ostoskeskuksissa syöminen on yleistynyt ja ravintolatarjontaan on alettu panostaa ympäri Suomea. Vaikka tämä uusi kulttuuripiirre helpottaakin ostoskeskuksissa asioivia, vierastaa yhä moni kauppojen hälyä. Toki Espoossa on upeita ravintoloita myös rauhallisemmilla alueilla kauniissa luontomiljöössä, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia ruokailuelämyksiä, joihin on etuoikeus päästä tutustumaan. Parasta on se, että tällaisia ruokailuelämyksiä voi myös tilata kotiinkuljetuksella - tosin luonnonmiljöötä ei kuulu pakettiin. Espoosta löytyy siis uskomattoman rikas kirjo erilaisia ravintoloita ja ruokailupaikkoja. Voit kuitenkin nauttia tästä tarjonnasta myös silloin, kun et ehdi tai yksinkertaisesti vain halua lähteä pois omasta kodistasi (tai jostain muusta majapaikasta). Tilaamalla ruokaa kauttamme saat enemmän aikaa itsellesi ja muiden kanssa vietettäväksi. Ravintolavalikoimamme Espoossa on laaja, ja löydätkin varmasti sopivaa ruokaa, jonka me toimitamme sinulle erittäin mielellämme.

foodora tuo ruoan suoraan kotiin

Kaipaat sitten kotimaista tai kansainvälistä ruokakulttuuria kotiovellesi, Espoossa saat tilattua sen vaivattomasti foodoran kautta. Tutustu palvelumme avulla ravintoloiden ruokalistoihin ja arvosteluihin, mutta jos et löydä toivomaasi ravintolaa valikoimastamme, kerro siitä meille! Me huolehdimme siitä, että asiaan paneudutaan. Tilaaminen on entistäkin kätevämpää ja helpompaa kännykkään ladattavan foodora-applikaation kautta. Maksutapoja meillä on joka lähtöön: kortti, käteinen, MobilePay, maksu puhelimella tai verkkopankissa. Eiköhän niistä löydy jokaiselle mieleinen!

Omia suosikkipaikkojamme Espoossa ovat:

  • Pepino
  • Pizzakuningas Leppävaara
  • Olarin Vanha Mestari
  • Ghetto Street Food Bar
  • Ravintola Järvenperä

Mitä Espoossa kannattaa maistaa?

Kun tilaa ruokaa kaupungissa Espoo, kannattaa tutustua kansainvälisiin vaihtoehtoihin. Toisaalta, jos mielesi tekee grilliruokaa, anna mennä. Meiltä saa käytännössä mitä tahansa ja kaikista ruokalajeista löytyy loistavia ravintoloita. Kokeile ja ihastu! Me toimitamme suoraan kotiovellesi juuri sitä, mitä sinä haluat.