Löydä maukkaimmat thaimaalaiset ravintolat Turusta!

Kotiinkuljetus pelastaa, kun etsit nopeaa ja autenttista thaimaalaista ruokaa Turusta

Thaimaalainen ruoka kuuluu Turun suosituimpiin etnisiin keittiöihin. Turun thaimaalaiset ravintolat tarjoilevat intensiivisillä maustesekoituksilla maustettuja kastikkeita, wokkeja ja salaatteja, joiden lumous syntyy tulisten, makeiden ja happamien makujen täydellisestä harmoniasta. Kun mielesi tekee laadukasta thaimaalaista ruokaa Turussa, Foodoran ripeä kotiinkuljetus takaa onnistuneen pikamatkan Thaimaahan.

NAUTI VÄRIKKÄÄSTÄ JA MAUKKAASTA THAIMAALAISESTA RUOASTA TURUSSA

Thaimaalainen keittiö on hurmaava sekoitus täyteläisyyttä, raikkautta ja runsautta. Riisin tai nuudeleiden kanssa tarjoillut tuoreet kasvikset, meren antimet sekä liha saavat potkua chilin tulisuudesta, kookoksen lempeydestä, limen kirpeydestä ja tuoreiden yrttien, kuten korianterin ja thaibasilikan aromikkuudesta. Rannikkomaana myös kala, katkaravut ja muut merenelävät kuuluvat ehdottomana osana Thaimaan keittiöön. Luottonimiä laadukkaan thairuoan ystäville Turussa ovat esimerkiksi Kauppiaskadun klassikko Baan Thai sekä Hämeenkadulla toimiva Zhong Hua.

TILAA TURUN HERKULLISIN THAIMAALAINEN RUOKA KOTIINKULJETUKSELLA LUOKSESI

Thaimaalaisen aterian alkupalaksi maistuvat esimerkiksi hapanimelän kastikkeen kanssa tarjoillut kevätrullat, vivahteikkaat keitot tai raikas papaijasalaatti. Pääruoka nautitaan usein vastakeitetyn riisin kanssa. Maistuisiko tänään tulinen vihreä curry vai pehmeä massaman-curry? Vai olisiko aika herkutella Phad Thai -nuudeliwokilla tai kenties tulisen raikkaalla Tom Yam-keitolla? Tekipä mielesi sitten thaikeittiön klassikoita tai fuusiohenkisiä moderneja ruokia, Ursininkadun Kratae Thai Cuisine ja Uudenmaankadun Gratiam Thai valmistavat thaiherkut joka makuun.

Lataa ilmainen sovellus!