Nauti laadukasta ja tuoretta sushia Tampereella

Tilaa japanilaisen keittiön ihanimmat herkut luoksesi kotiinkuljetuksella

Sushi edustaa japanilaista keittiötaidetta upeimmillaan. Riisin kanssa yhdistetyt merelliset maut, tuoreet raaka-aineet ja vivahteikkaat lisukkeet muodostavat makujen harmonian, joka on myös esteettinen taideteos. Etsitkö laadukasta sushia Tampereelta? Japanilaiset sushiravintolat ovat Tampereen ruokakulttuurin houkuttelevia helmiä, joista löydät niin perinteisiä susheja kuin modernilla otteella valmistettua japanilaista ruokaa.

SUSHI ON TAMPEREEN HIMOTUIMPIA RUOKIA

Japanin kielessä sushi tarkoittaa etikalla maustettua riisiä, ja happamanmakea sushiriisi onkin herkullisen sushiaterian perusta. Riisin seurana tarjoillaan esimerkiksi tuoretta kalaa ja mereneläviä, raikkaita kasviksia sekä maukasta tofua, ja makuyhdistelmät kruunataan pikkelöidyn inkiväärin, makeansuolaisen soijakastikkeen ja potkua antavan wasabin avulla. Sushi on noussut tilatuimpien ruokalajien joukkoon ympäri maailmaa, eikä Tampere ole poikkeus. Kun etsit parasta sushi-ravintolaa Tampereelta, voit luottaa valitsemiemme ravintoloiden laatuun.

HAUSSA TAMPEREEN PARAS SUSHI?

Tekeekö mielesi merilevän sisään kiedottuja maki-rullia, tuoreella lohella viimeisteltyjä nigiri-paloja vai uppopaistetulla tofulla kuorrutettua inari-sushia? Janoatko tänään raakaa tai savustettua lohta vai kenties avokadon ja kurkun raikkautta? Kokeile esimerkiksi ravintola Yi Sushin liekitetyllä lohella tai friteeratuilla katkaravuilla täytettyjä uramakeja tai herkuttele Zhou's Placen lohinigireillä, mätirullilla tai kasvismakeilla. Voit valita omat suosikkisi ravintoloiden ruokalistoilta tai luottaa valmiiksi koottuihin lajitelmiin, joista löytyy vaihtoehtoja kaiken kokoisille seurueille.

PERINTEISTÄ JA MODERNIA SUSHIA TAMPEREELLA

Tampereen kiinnostavimpiin japanilaisiin ravintoloihin kuuluva Maruseki tarjoilee sekä klassisia sushiannoksia että muita japanilaisen keittiön herkkuja modernilla otteella. Tutustu esimerkiksi näyttäviin erikois-nigireihin, joiden täytteeksi voit valita vaikkapa sokerisuolattua lohta tai grillattua ankeriasta. Nigirien ja maki-rullien lisäksi japanilaiseen keittiöön kuuluu paljon muutakin – lempeän täyteläinen miso-keitto, edamame-pavut ja merilevästä valmistettu wakame-salaatti ovat loistavia lisukkeita täysipainoiselle sushiaterialle. Foodoran avulla kokoat unelmiesi sushiaterian kaikilla mausteilla vain muutamalla klikkauksella!

SUSHI KOTIINKULJETUKSELLA TUO ILOA JA NAUTINTOA KOSKA TAHANSA

Kotiinkuljetettu sushilaatikko ilahduttaa aina. Kannen alta paljastuva japanilainen estetiikka ja veden kielelle nostattavat makuyhdistelmät ovat kiireisen työpäivän ja arjen pelastajia. Sushi kotiinkuljetuksella sopii nautittavaksi yksin, kaksin tai suurellakin porukalla, sillä sushilajitelmista löydät vaihtoehtoja aina yksittäisistä lounasbokseista suuriin party plattereihin. Ilahduta itseäsi, perhettäsi tai ystäviäsi aidon japanilaisen aterian avulla - kotiinkuljetus on varmin ja nopein tie autenttiseen japanilaiseen keittiöön!

Lataa ilmainen sovellus!