PxPixel

Herkuttele sushilla Helsingissä

Makirullat sekä nigirit helposti ja nopeasti myös kotiinkuljetuksella

Joko olet nauttinut ihanaa sushia Helsingissä? Sushi on maailmalta meille rantautunut ruokatrendi, jonka juuret löytyvät japanilaisesta keittiöstä. Japanin kielessä Sushin su-tavu tarkoittaa etikkaa ja shi-tavu kädentaitoja. Tämä taidokkaina suupaloina nautittava ruokalaji valmistetaan etikalla maustetusta riisistä, jonka päälle tai sisään lisätään kalaa, äyriäisiä, kasviksia tai kananmunaa. Riisi voidaan myös kääriä merilevään sieväksi rullaksi.

SUSHIA HELSINGISSÄ - HELPOSTI KOTIINKULJETETTUNA

Lukuisat sushiravintolat Helsingissä tarjoilevat tuoretta sushia niin a la carte -annoksina kuin lounasaikaan. Yhä useammat ravintolat tarjoavat lisäksi sushin kotiinkuljetusta Helsingin alueella, joten tästä herkusta pääsee nauttimaan entistä helpommin myös kiireisen arjen keskellä. Kotiinkuljetuksen voi tilata esimerkiksi Kin Sushista, jonka listalta löytyy kaupungin laajin sushivalikoima. Erilaisia annosvaihtoehtoja ovat muun muassa Sashimi Carpaccio, ankeriasta sisältävä Unagi Roll ja Dragon Roll herkullisilla jättikatkaravuilla. Tulinen wasabi-tahna kuuluu aterian hintaan. Aterioita toimitetaan kodin lisäksi myös työpaikoille.

MISTÄ LÖYDÄT PARASTA SUSHIA HELSINGISSÄ?

Laadukkaan sushin tunnistaa sen tuoreudesta ja ensiluokkaisista raaka-aineista. Koska sushi sisältää usein kypsentämätöntä kalaa, se tulee tarjoilla nopeasti heti valmistuksen jälkeen. Tuore sushi on väriltään ja maultaan raikas, eikä sen riisi ole päässyt kuivumaan. Tuoreudesta ja laadukkaista raaka-aineista käsintehtyä sushia valmistaa muun muassa Hanko Sushi. Monen sushinystävän mielestä Helsingin parhaisiin ravintoloihin lukeutuvat Konnichiwa, Fuku ja Domo, joista kaikki tarjoavat nopean kotiinkuljetuksen Helsingin alueella. Voit valita tilaukseesi yksittäisiä suupaloja tai esimerkiksi useasta sushirullasta koostuvia valmiita kokonaisuuksia, joista riittää jopa useammalle hengelle.

Lataa ilmainen sovellus!