Nepalilaiset ravintolat Helsingissä

Kulinaarisia elämyksiä edullisesti

Nepalilaisen keittiön maailmaan on vaivatonta tutustua milloin vain, sillä suosituimmat ravintolat toimittavat ruokaa nopeasti kotiin kuljetettuna. Arkipäivään saa helposti juhlan tuntua, kun tilaa mausteiset makuelämykset höyryävän kuumina kotiovelle. Valitse suosikkiannoksesi ja nauti makumatkasta Nepaliin!

NEPALILAISTA RUOKAA KOTIINKULJETETTUNA

Maistuvaa ja arvostettua nepalilaista ruokaa Helsingissä tarjoavat lukuisat ravintolat, joille ominaista on monipuolinen menu, runsaat annokset ja edullinen hintataso. Nepalilainen ruoka on kehuttua sen korkeiden ravintoarvojen ja erinomaisen maun johdosta. Maan värikäs ruokakulttuuri kehittyi saamalla vaikutteita muun muassa Tiibetistä, Intiasta, Kiinasta ja Thaimaasta, joista lopulta syntyi Nepalille ominainen keittiö. Nepalilaiset ravintolat Helsingissä toimittavat ateriat lämpiminä kotiin ja työpaikalle, joten näistä herkullisista makuelämyksistä on helppo nauttia kiireisenkin arjen keskellä.

MAUSTEITA JA VÄREJÄ - NEPALILAISTA RUOKAA HELSINGISSÄ

Nepalilaisen ruoan valmistuksessa käytetään monipuolisesti mausteita, kuten inkivääriä, valkosipulia, korianteria, pippuria, chiliä, kuminaa ja sinappiöljyä. Mausteet antavat ruoalle maun lisäksi runsaasti väriä. Tunnettuja Nepalilaisia ruokalajeja ovat esimerkiksi Momot eli taikinanyytit, joiden täytteeksi on jauhettu lihaa ja vihanneksia. Keittona valmistettava dheedo sisältää papuja, perunoita, vehnää tai maissia ja kuivattuja vihanneksia. Currykeitto eli aloo tama saa makunsa muun muassa currysta, perunasta ja bambunversoista. Helsinkiläisistä ravintoloista muun muassa Satkar ja Annapurna valmistavat useita perinteisiä ruokalajeja, joita kannattaa maistella rohkeasti!

HELSINGIN PARHAAT NEPALILAISET RAVINTOLAT

Helsingin arvostetuimpiin nepalilaisiin ravintoloihin lukeutuva Pikku Nepal on tunnettu rikkaista mauistaan ja autenttisesta keittiöstään. Ravintolan suosituimpia ruokalajeja ovat erinomaiset tandoori- ja curryannokset. Listalta löytyy lammasta, kanaa, kalaa, ja kasvisannoksia. Perinteistä nepalilaista ruokakulttuuria kunnioittaen ravintola ei tarjoile naudan- tai sianlihaa. Myös Ravintola Mount Everest tunnetaan maistuvista annoksistaan. Ravintolan menu sisältää suosittujen tandooriannosten lisäksi muun muassa nepalilaisia biryanis- risottoja sekä runsaan valikoiman kasvisruokia. Ravintolan kanta-asiakkaat arvostavat monipuolisia makuja, runsaita annoksia ja vieraanvaraista asiakaspalvelua.

Lataa ilmainen sovellus!