Turun kiinalaiset ravintolat tarjoilevat aasialaisia herkkuja joka makuun

Ripeä kotiinkuljetus toimittaa Turun suosituimmat kiinalaisruoat luoksesi hetkessä

Kiinalainen keittiö on makujen sinfonia, jonka säveliin kuuluu niin voimakkaan tulisia, vivahteikkaan lempeitä kuin hapanimelän makeitakin sävyjä. Aterian kulmakivi on vastakeitetty riisi, jonka kanssa tarjotaan taidokkaasti maustettuja kastikkeita, tuoreita kasviksia sekä lihaa, mereneläviä tai tofua. Kun etsit laadukasta kiinalaista ravintolaa Turusta, tutustu palveluumme koottuihin kiinalaisen keittiön taitajiin. Kiinalainen ruoka kotiinkuljetuksella antaa potkua työpäivään ja piristää tehokkaasti arjen harmautta.

MIKÄ ON TURUN PARAS KIINALAINEN RAVINTOLA?

Maistuisiko tänään merellinen katkarapukastike, värikäs wok-annos tofulla vai kenties kuuluisa Pekingin ankka? Turun kiinalaisista ravintoloista on helppo löytää vaihtoehtoja moneen eri makuun. Kaupungin parhaan kiinalaisravintolan tittelistä riittää kilpailijoita, sillä kiinalaisravintolat ovat saaneet vankan sijan kaupungin ravintolatarjonnassa. Takuuvarma vaihtoehto maittavaan kiinalaiselämykseen on esimerkiksi Tuureporinkadulla sijaitseva China Jasmine, joka on tehnyt kiinalaista keittiötä tunnetuksi Turussa jo pitkään.

HERKUTTELE TAIDOKKAASTI VALMISTETULLA KIINALAISELLA RUOALLA TURUSSA

Turun kiinalaisten ravintoloiden tarjontaan kuuluu niin klassisia perinneherkkuja kuin modernilla otteella valmistettuja ruokiakin. Maukkaita vaihtoehtoja kiinalaiseen keittiöön tutustumisessa ovat esimerkiksi Eerikinkadun Tsin Tao ja Hämeenkadun Zhong Hua, joiden runsailla ruokalistoilla riittää maisteltavaa pidemmäksikin aikaa. Aloita makumatka vaikkapa kevätkääryleiden ja wonton-nyyttien saattelemana. Pääruoaksi voit nauttia klassikkoannoksen, kuten kanaa Kung Po -kastikkeessa tai tuliseen Sichuanin tyyliin valmistettuna, tai kokeilla runsaita nuudeliwokkeja tai kuumalla rautalevyllä valmistettuja erikoisuuksia.

Lataa ilmainen sovellus!