Tilaa kiinalainen ruoka yhdestä suosikkiravintolassasi Helsingissä. Nopein ruoan toimituspalvelu ✔ Korkealaatuinen, maukas ja pikaruoka ✔ Sopii ajoissa ✔

Helsingin parhaimmat kiinalaiset ravintolat

Suoraan kotiisi kuljetettuna

Tietoa kiinalaisesta ruoasta

Kiinalaisen ruoan perustavana ideana vaikuttaa usein riisi tai vaihtoehtoisesti nuudeli. Lisukkeena sen kanssa syödään kanaa, lihaa, merenelävää tai kasvista. Tofua käytetään myös paljon. Maantieteelliset seikat vaikuttavat vahvasti siihen, millaisia piirteitä kunkin alueen kiinalaisessa ruoassa on. Kasvisten rooli on kuitenkin kaikissa vahvasti esillä ja siitä ei kiinalainen keittiö tingi. Suomessa sijaitsevissa kiinalaisissa ravintoloissa on kuitenkin se vahvuus, että melkein poikkeuksetta koko maantieteellisen Kiinan ruokatarjonta on esillä yhdellä ruokalistalla: saatavilla on usein sekä Pekingin ankkaa, hapanimelää ruokaa että kanaa tyylillä Kung Po. Suomessa aloitti ensimmäinen kiinalainen ravintola Helsingissä vuonna 1953. Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva kiinalainen ravintola avattiin Helsingissä vuonna 1973. Tämän jälkeen kiinalaisia ravintoloita tuli enemmän ja enemmän ja nykyisin niitä löytyy melkein jokaisesta Suomen kaupungista. Kiinalaisen ruoan periaatteena on se, että sitä voidaan syödä puikoilla. Tämä vaikuttaa ruoan rakenteeseen, ja palat ovatkin juuri tästä syystä usein pieniä. Keitot ovat kiinalaisessa keittiössä hyvin yleisiä, mutta niiden kohdalla on ymmärrettävää käyttää lusikkaa, sillä keiton syömisestä syömäpuikoilla syntyisi aikamoinen soppa. Kiinalaiset itse eivät käytä muutoin haarukkaa ja veistä ruokaillessaan, koska ne muistuttavat liikaa aseita. Suomessa asiaan suhtaudutaan vapaamielisemmin, ja aterimien käyttäminen on ihan ok. Usein juuri puikkojen kanssa syöminen näyttäytyy vierestä tarkastelevan silmiin aikamoisena taisteluna.

Tilaa kiinalaista ruokaa kaupungissa Helsinki

Kiinalainen ruoka pelastaa silloin, kun arki painaa päälle eikä voimia tai aikaa ruoanlaittoon ole. Kun tilaat kiinalaista ruokaa kauttamme, toimitamme maukkaan ja monipuolisen annoksen suoraan kotiovellesi. Valitse vaikka näistä ravintoloista, jotka ovat olleet suuressa suosiossa:

  • Kiinalainen Ravintola Hua Fu
  • Kiinalainen ravintola A Li Shan
  • Xin Yuan Ravintola
  • China Szechuan
  • Kiinalainen Ravintola Golden Rice Bowl

Helsingin ravintolatarjonta on Suomen parasta, ja siksi sinulla onkin todella varaa valita. Jos tänään ei jostain syystä maistu kiinalainen ruoka, voit tilata kauttamme sushia, pizzaa, hampurilaisia – ja paljon muuta. Ravintolavalikoimamme takaa sen, että löydät varmasti mieluisaa ruokaa. Ja kun tilaat kauttamme, saat ruoan suoraan kotiovellesi nopeasti.

Tilaaminen on helppoa!

Syötä etusivun osoitekenttään toimitusosoitteesi, niin palvelu kerää kaikki ravintolat listaksi, jotka kuljettavat tähän osoitteeseen. Sitten vain valitsemaan lempiravintola listalta ja lisäilemään kyseisen ravintolan menusta mieleiset ruoat ostoskoriin. Siitä sitten kassan kautta sohvalle odottamaan ja pian ruoat ovatkin tuoreina ovellasi. Maukasta ruokahetkeä!

Lataa ilmainen sovellus!