Tilaa ruokalajin kebab tuotteita alueella Turku kotiinkuljetuksella suoraan verkosta kotiovellesi.

Parhaimmat kebabit kotiinkuljetuksella Turussa

Istu sohvallasi ja tilaa kebabit suoraan kotiisi

Kebabin alkuperä

Tämä Lähi-Idästä kotoisin oleva mausteinen liharuoka tuli suomalaisille tutuksi ensimmäisen kerran 1960-luvulla. Kebabin alkuperää ei varmaksi tiedetä, sillä sitä on syöty Lähi-Idässä jo niin kauan, mutta alkuperäisesti sana “kebab” tarkoittaa paahdettua tai grillattua lihaa. Suomessa pikaruokana paljon myydyn kebabin suosituin muoto on turkkilainen Döner kebab. Suosittu annos on myös Iskender kebab, joka on kebabannos, jonka sekaan on pilkottu pitaleipää. Muita maistuvia tapoja nauttia herkusta on riisin, salaatin tai perunoiden kanssa tai pitaleivän sisässä. Kastikkeita ei kuitenkaan pidä unohtaa, sillä erilaiset kastikkeet ovat kebabin parasta antia! Valloillaan on yleinen harhaluulo, että kebab valmistettaisiin kebabeläimestä. Tämä ei pidä valitettavasti paikkaansa. Suomessa kebab valmistetaan tyypillisesti naudanlihasta, lampaasta tai kanasta. Markkinoilla on nykyään tarjolla myös vegaaneille sopiva vaihtoehto eli Vöner, joka on täysin vegaaninen muoto kebabista.

Kebabia kotiinkuljetuksella Turussa

Saat tilattua kauttamme kebabit suoraan kotiovellesi! Tässä muutama ravintola, joista voit Turussa tilata ruoat kotiin:

  • Manhattan Best Food
  • Bacadell
  • Kebab Box
  • Pizza Line
  • Ravintola Melisa

Lisäksi valikoimastamme löytyy monia muita ravintoloita, joista voit tilata mieleisesi herkut suoraan toimitettuna kotiovellesi! Olitpa sitten viettämässä leffailtaa kotona, liian kiireinen kokkaamaan tai väsynyt eilisistä juhlista, löydät varmasti valikoimasta juuri tilanteeseen sopivaa ruokaa.

Miten käytän foodoraa?

Voit tilata nettisivujemme kautta tai sovelluksellamme! Kirjoita osoitteesi osoitekenttään ja pääse tutustumaan ravintoloihin, jotka kuljettavat luoksesi. Valitse näistä suosikkisi ja lisää lempiruokasi ostoskoriin. Sitten vain kassalle ja maksamaan, ja ruoka toimitetaan tuota pikaa kotiovellesi!

Lataa ilmainen sovellus!