PxPixel

Mainiot kasvisravintolat Helsingissä

Kasvisruokaa kiireisille ja niille, joilla on aikaa odottaa hyvää

Kasvisruokaa on pääkaupunkiseudulla tarjolla ilahduttavan runsaasti. Lukuisten, toinen toistaan mainioimpien kasvisravintoloiden listoilta löydämme kekseliäitä ja tuoreita kasvisruokavaihtoehtoja lautasillemme poimittaviksi.

KASVISRUOKAA BURRITOISTA RAAKAKAKKUIHIN

Miten olisi Sataman Seitan tai Sweet & Spicy Tofu? Paitsi että Soi Soi tarjoaa herkullista kasvisruokaa, se tarjoaa sitä grilliruoalle tyypillisesti, pikana. Kiireisenkin nälkä on ravintolassa pian tyydytetty. Bär Bar vannoo maukkaan, raikkaan, kauniin ja ravintorikkaan kasvisruoan nimeen. Ravintolan menu kätkee sisäänsä muun muassa höyryävää Bouillabaissea ja Pulled Oats -burritoja sekä monia muita kasvisherkkuja. Jälkkäriksi ihania raakakakkuja. Molemmat mahtavan maistuvat kasvisravintolat tarjoavat annoksilleen myös take away -mahdollisuuden.

KOTOISTA KASVISRUOKAA

Lumbini Munkkiniemi tähdätään hyvään oloon ravitsevan ravinnon avulla. Ravintola suosii luomua ja ruokalistan annokset valmistetaan kaikki paikan päällä. Makers kattaa värikkään ja runsaan kasvislounaan päivittäin. Sen lisäksi ruokalistalta löydämme erilaisia kahveja, teetä, smootheja, vohveleita, täytettyjä leipiä ja raakakakkuja. Välimerellinen pikaruokaravintola Hum Hum Fast Food tarjoaa kasvisruokien lisäksi vaihtoehtoja myös liha- ja kanaruokien ystäville. Ravintolan suositulta ruokalistalta löytyvät HumHum -rullien lisäksi myös HumHum -salaatit, joista jokainen varmasti löytää oman lempiannoksensa. Kasvisruoka kotiinkuljetus onnistuu myös täältä. Näillä vinkein on paras kasvisravintola Helsingissä huomattavasti helpommin löydettävissämme.

Lataa ilmainen sovellus!