Aina inspiroiva italialainen ruoka

Pastaa, pizzaa tai antipastoa; italialaiset ravintolat Turussa kutsuvat herkuttelemaan.

Italialainen ruoka on takuuvarma valinta, kun tarvitaan täyttävää ja herkullista lounasta tai suosikkitarjottavaa illanistujaisiin. Italiaisen ruoan tarjonta Turun alueella on katettu kätevästi ja nopeasti saatavillesi, kun nälkä tai pizzanhimo yllättää. Voit nauttia ruoasta paikan päällä tai tilata herkulliset ruoka-annokset suoraan määrittelemääsi paikkaan kotiinkuljetuksena.

ITALIALAISTA RUOKAA TURUSSA - SUORAAN KOTIOVELLESI

Kodikasta italialaisen keittiön antia lounastapaamiseen vai romanttinen a la carte ravintola illanviettoon sydänkäpysen kanssa? Useat palvelumme ravintolat palvelevat montaa eri tottumusta ja tarvetta. Herkulliset annokset pelastavat kiireisen työviikon, kun alueen lukuisista ravintoloista muiden muassa Pasta Fabbrica, Splizzeria, Pizzarium ja Gustavo tarjoilevat parastaan. Valitse pöytääsi kaupungin maukkaimmat pastat ja pizzat laadukkaasta valikoimastamme. Ravintoloistamme on saatavilla myös kotiinkuljetusta.

HELLITÄ HETKEKSI JA HERKUTTELE ITALIALAISELLA RUOALLA TURUSSA

Parhaat italialaiset ravintolat Turun seudulta löytyvät kattavasti kauttamme. Maistuvat ja monipuoliset annokset ovat valmiita poimittaviksi ravintolasta suoraan suuhun tai katettavaksi kotikeittiöön. Perinteiset raaka-aineet takaavat nautinnon. Pizzapohjan rapeus ja pastan sopiva kypsyysaste Turun seudulla on taattu, kun ravintoloiden antia edustavat Gustavon, ja Pasta Fabbrican ohella myös Splizzeria ja Pizzarium. Perinteikkäät saapasmaan herkut hellivät kaikkia aisteja ja tarjoavat kulinaarisia elämyksiä niin arkeen kuin juhlaankin.

Lataa ilmainen sovellus!