PxPixel

Intialaiset ravintolat tuovat Turkuun vahvoja makuja

Tilaa parhaat curryt, naan-leivät ja muut herkut luoksesi nopeasti

Turun intialaiset ravintolat ovat tunnettuja herkullisen autenttisesta makumaailmastaan, tuhdin kokoisista annoksistaan sekä monipuolisista ja runsaista ruokalistoistaan. Intialaiset ravintolat ovatkin vakiinnuttaneet asemansa turkulaisten kulinaristien joka tilanteen pelastajina, jotka ovat loistava vaihtoehto niin nopean arkiaterian tarpeeseen, hienostuneelle illalliselle kuin lämmittävän lohturuoan kaipuuseenkin.

INTIALAISET RAVINTOLAT OVAT TURUN MAUSTEISIA JA VÄRIKKÄITÄ HELMIÄ

Intia on valtava maa niin maantieteellisesti kuin kulttuurisestikin, ja se näkyy myös intialaisessa keittiössä, jonka makumaailma ja tyypilliset ruoat vaihtelevat suuresti alueittain. Pohjois-Intian ja sen kupeessa sijaitsevan Nepalin ruokakulttuureille ovat tyypillisiä ohuiden leipien kanssa syötävät kermaiset curry-kastikkeet ja lempeästi maustetut ruoat, kun taas eteläisen Intian keittiö tunnetaan erityisesti tulisuudestaan ja runsaasta kookoksen käytöstään. Ruoan värikkyys, kasvisten runsaus ja mausteiden käyttö ovat kuitenkin tyypillisiä ominaisuuksia jokaisessa intialaisessa ravintolassa.

TILAA INTIALAISESTA RAVINTOLASTA ANNOS TULISTA POTKUA

Olisiko tänään aika värikkäälle papu-currylle, mausteiselle tandoorikanalle vai kenties rapeaksi paistetulle kalalle? Tai miltä kuulostaisi nepalilaistyylisesti maustettu Mountain Chicken Himalajan ruokakulttuurista inspiroituneena Ravintola Masalan tyyliin tai ravintola Royal Curry Housen valmistama Machi Vindaloo, johon kuuluu itämaista paistettua kalaa ja perunoita tulisen sipuli-valkosipulikastikkeen kera? Tilaa maistuva satsi intialaista ruokaa kotiinkuljetuksella ja lähde eksoottiselle makumatkalle joko yksin tai porukalla. Turun intialaiset ravintolat valmistavat nopeasti herkulliset ruoat niin arjen kiireeseen, romanttiselle illalliselle kuin suuremmankin juhlapöydän kruunaajaksi.

Lataa ilmainen sovellus!