PxPixel

Tampereen intialaiset ravintolat tuovat luoksesi täyteläisten makujen kavalkadin

Herkuttele Intian rakastetuimmilla ruokalajeilla tai yllätä itsesi moderneilla fuusioruoilla

Intialainen ruoka on Tampereen etnisten keittiöiden kestosuosikki. Höyryävä annos mausteisen lämmintä intialaista ruokaa istuu täydellisesti niin kiireiseen arkeen, juhlahetkiin kuin sateisen päivän lohturuoaksikin. Kun etsit laadukasta intialaista ravintolaa Tampereella, tutustu valitsemiemme intialaisravintoloiden tarjontaan. Nopean kotiinkuljetuksen avulla taiot intialaisen keittiöt tuoksut ja maut luoksesi hetkessä!

TEKEEKÖ MIELESI TUORETTA JA MAUSTEISTA INTIALAISTA RUOKAA TAMPEREELLA?

Intialainen keittiö on nautinnollinen yhdistelmä värejä, mausteita ja ainutlaatuisia ruokalajeja. Siihen kuuluu niin eteläisen Intian tulisia, merellisiä ja kookosvivahteisia ruokia kuin Pohjois-Intian vuoristoseutujen lempeitä kermakastikkeita, tandoori-uunien antimia ja naan-leipiä. Olennaisena osana intialaiseen ateriaan kuuluvat myös vastakeitetty riisi sekä tulisuutta lieventävä jogurttikastike raita. Tutustu Intian eri kolkkien monipuolisiin makuihin esimerkiksi Hatanpäässä sijaitsevan ravintola Corianderin tai Siperian liikekeskuksessa toimivan Taj Indian Restaurantin avulla.

TILAA ANNOS HERKULLISTA INTIALAISTA KOTIINKULJETUKSELLA

Millainen on unelmiesi intialaisateria? Aloita intialainen illallinen esimerkiksi kasvistäytteisillä samosa-nyyteillä sekä leivitetyillä ja uppopaistetuilla pakora-kasviksilla. Pääruoaksi voit kokeilla vaikkapa kermaista butter chicken -klassikkoa, tandoori-uunissa kypsennettyä lammasta, biryani-riisiannosta tai tulisesti maustettuja meren antimia. Intia tunnetaan myös kasvisruoan luvattuna maana, ja maistuvaa kasvisruokaa on helppo löytää jokaisesta intialaisravintolasta – esimerkiksi pinaattinen Palak Paneer ja mausteiset kofta-pyörykät toimivat aina. Jos etsit nepalilaista ruokaa, jossa on terveellinen kasvissyöjä, Kathmandu Tampere on ehdottomasti sinun.

Lataa ilmainen sovellus!