Helsingin intialaiset ravintolat tarjoilevat mausteisia elämyksiä joka makuun

Tilaa samosat, naan-leivät, tandooriruoat ja muut intialaisherkut kotiinkuljetuksella

Helsingin intialaiset ravintolat tuovat palan Intian lämpöä pohjolan viileyteen. Vivahteikas mausteiden harmonia ja pehmeän täyteläiset kastikkeet ovat tehneet intialaisesta ruoasta suositun kaikkialla maailmassa, myös Helsingissä. Kun etsit aivan erityisen maukasta intialaista ruokaa Helsingissä, voit luottaa valitsemiemme ravintoloiden laatuun. Helsingin paras intialainen ravintola on vain klikkauksen päässä!

TUTUSTU VALLOITTAVIIN MAKUYHDISTELMIIN JA TAIDOLLA VALMISTETTUUN INTIALAISEEN RUOKAAN HELSINGISSÄ

Intialainen keittiö on kuuluisa erityisesti taidokkaasta mausteiden käytöstään. Korianteri, juustokumina, kurkuma, chili ja muut aromikkaat mausteet luovat intialaisiin ruokiin ainutlaatuisen runsaita makuja. Niiden saloihin tutustuttavat esimerkiksi helsinkiläisravintolat India House sekä Samrat, joiden ruokalistoille on koottu suosikkiruokia ympäri Intiaa. Vietä ruokajuhlaa intialaiseen tapaan valitsemalla alkupaloiksi esimerkiksi friteerattuja pakora-paloja ja samosa-nyyttejä ja nauttimalla pääruoan kera pehmeää naan-leipää, jogurttista raita-kastiketta sekä makeaa mango-chutneyta.

TEKEEKÖ MIELESI INTIALAISTA RUOKAA? KOTIINKULJETUS ON NOPEIN TIE INTIALAISEEN KEITTIÖÖN!

Intialaisen ruoan ihanuuksiin kuuluu se, että se tarjoaa vaihtoehtoja joka makuun, suositpa sitten tulisia tai pehmeitä makuja taikka liha- tai kasvisruokaa. Tilaa kotiisi kattaus intialaisen keittiön klassikoita esimerkiksi ravintola Maharajasta - maistuisiko tänään vaikkapa tandoori-uunissa kypsennetty kana tai paistetusta riisistä valmistettu biryan? Jos taas tahdot tutustua intialaisen kasvisruoan laajaan kirjoon, kokeile esimerkiksi ravintola Govindamin antimia - ravintolan kaikki ruoat ovat intialaiseen tapaan valmistettuja kasvisruokia.

Lataa ilmainen sovellus!