Turku on hampurilaisen ystävän suosikkikaupunki

Kun etsit täydellistä hampurilaista Turussa, voit luottaa meihin!

Aikoinaan Saksan Hampurissa kehitelty, myöhemmin USA:ssa pikaruokien kuninkaaksi jalostunut hampurilainen muuntuu Turun suosikkiravintoloiden käsittelyssä moneksi. Tuoretta turkulaista twistiä pehmeän sämpylän väliin antavat tuhdit pihvit niin lihansyöjän kuin vegeilijänkin makuun, täyteläiset juustot, raikkaat kasvikset ja salaatti sekä muun muassa Meksikosta ja Kreikasta inspiroituneet kastikkeet. Tilaa runsaat burgerit Turun alueelle nopealla kotiinkuljetuksella!

TURKU ON HAMPURILAISTEN KLASSIKKOKAUPUNKI JA KEKSELIÄS UUDISTAJA

Hampurilaisten osalta Turku tunnetaan Suomen ylivoimaisena pikaruokakuninkaana, mutta fast food -hampurilaisten lisäksi se täyttää vaativan kulinaristin odotukset. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ravintola Golden Grill Pulled Pork Burger, joka tarjoillaan coleslaw-salaatin ja bataattiranskalaisten? Perinteistä jenkkityyliä edustaa Fontti pekonilla, cheddarilla ja kirsikkatomaatti- salsalla maustettua Naudanlihaburgeri, ja kasvisruoan ystävä voi hemmotella itseään esimerkiksi Woolshed värikkäällä Vegeburgerilla persiljaranskalaisten ja tzatzikidipin kera.

TUORE HAMPURILAINEN KOTIINKULJETUKSELLA TUO ILOA JA NAUTINTOA KOSKA TAHANSA

Turun paras hampurilainen kotiovelle toimitettuna pelastaa päivän kuin päivän! Täyteläisen, vastapaistetun hampurilaisen saapuminen on juhlahetki, jota voi viettää yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Tilaa kotiinkuljetuksella kiireisen päivän pelastaja, hurmaa deittisi tilaamalla gourmet-hampurilainen esimerkiksi puistotreffeille tai pystytä burger-ravintola työpaikalle tilaamalla hampurilaiset kaikille. Kotiinkuljetus antaa vapauden nauttia ruoasta oman tyylin ja fiiliksen mukaan, ja Turun maistuvimmat burgerit pitävät huolen siitä, että kokemus täyttää maun osalta huippuravintolankin kriteerit.

Lataa ilmainen sovellus!