Herkullisimmat hampurilaiset Tampereella

Hampurilaisten kotiinkuljetus tuo herkut helposti kotiovellesi

Sanotaan, että hampurilainen sai alkunsa Hampurissa. Sieltä tämä herkullinen klassikko jatkoi matkaansa amerikkalaisten sydämiin. Tänä päivänä himoittu grilliherkku on löytänyt tiensä fast food -ketjujen ruokalistoilta huippukokkien keittiöihin. Taitavissa käsissä klassisesta burgerista on jalostunut kulinaristisia elämyksiä, joissa maut yhdistyvät mitä herkullisimmalla tavalla.

HAMPURILAISIA TAMPERELAISITTAIN

Tampere tunnetaan uuden artesaanipikaruoan sydämenä, joten kaupunki on kuin luotu täydellisen hampurilaisen metsästykseen. Tamperelaiseen burgerkulttuuriin kuuluvat rapeat sämpylät, mehevät pihvit laadukkaasta lihasta valmistettuna, raikkaat kasvikset ja rakkaudella valitut kastikkeet. Parhaat hampurilaiset syntyvät tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista sekä tarkoin valituista täytteistä. Pihvit on valmistettu käsin ja grillattu meheviksi. Makuelämyksen kruunaa hampurilaiskastike. Esimerkiksi ravintola Speakeasyn suositun Texas Pete -hampurilaisen salaisuus piilee muhkeassa täyslihapihvissä sekä aurajuustossa ja Texas Pete -kastikkeessa.

HAMPURILAISIA TAMPEREELLA PERINTEISEEN JENKKITYYLIIN

Monien mielestä Amerikka on aitojen burgereiden kotimaa. Amerikkalaisille hampurilaisille tyypillistä ovat kookkaat grillatut jauhelihapihvit, joiden päällä on reilu viipale suussa sulavaa juustoa. Ravintola American Diner tuo tuhdit, amerikkalaistyyliset burgerit Tampereelle. Miltä kuulostaa esimerkiksi garlic & bacon burger, jossa maistuu valkosipulin, cheddarjuuston ja rapean pekonin täydellinen liitto? Entä maistuisiko ravintola Sticky Wingersin hand made burger, joka on valmistettu perinteiseen amerikkalaiseen tyyliin?

ARJESTA JUHLAA HAMPURILAISEN KOTIINKULJETUKSELLA

Tampereen parhaat hampurilaiset ovat saatavilla kotiinkuljetettuina. Voit siis nauttia ihanista burgereista milloin tahansa. Mikäpä ei piristäisi arki-iltaa paremmin, kuin hampurilaisella herkuttelu ja rentoutuminen hyvän leffan parissa? Entäpä jos yllättäisit puolisosi upealla gourmet-hampurilaisella? Myös burger-noutopöydän järjestäminen lasten synttäreille tai aikuisten illanistujaisiin on helppoa - teet vain tilauksen ja pian tuoreet, mehukkaat ja lämpimät hampurilaiset saapuvat kotiovellesi.

Lataa ilmainen sovellus!