Helsingin hampurilaiset ovat täynnä makuelämyksiä

Maistuisiko jykevä jenkkiburger, mausteinen tex mex -hampurilainen vai värikäs kasvispurilainen?

Hampurilainen on Helsingin suosituimpia ruokia, joka taipuu moneen tilanteeseen ja ruokavalioon sopivaksi. Se voi olla nopea lounas kiireiseen päivään, upea juhlaruoka tärkeään hetkeen tai juhlien jälkeisen päivän ihana pelastaja. Paras hampurilaisravintola Helsingissä on tietenkin makuasia, mutta valikoimastamme löydät huolella valitut suosikit kaupungin burger-ravintoloiden huipulta.

HAMPURILAINEN KUULUU HELSINGIN RAKASTETUIMPIIN RUOKIIN

Hampurilainen saa osaavan kokin käsissä monenlaisia muotoja. Tärkeimpiä elementtejä ovat tietenkin tuore ja pehmeä sämpylä sekä tiriseväksi paistettu pihvi, mutta täytteiden ja kastikkeiden avulla hampurilaiset muuntuvat niin moderniksi street foodiksi, hienostuneeksi gourmee-ateriaksi kuin rehdiksi ja rasvaiseksi mättöruoaksikin. Hampurilaisen tärkeimpiä kumppaneita ovat tietenkin rapeiksi paistetut ranskanperunat, jotka tänä päivänä on varsin usein valmistettu perunan sijaan makeasta bataatista.

HAUSSA HELSINGIN PARAS HAMPURILAINEN? TUTUSTU NÄIHIN SUOSIKKIPAIKKOIHIN

Saksan Hampurissa alun perin kehitetty, mutta vasta Yhdysvalloissa koko kansan suosikiksi noussut hampurilainen on jenkkiruoan ikonisin klassikko. Kun kaipaat aitoon jenkkityyliin valmistettua burgeria ranskalaisten ja majoneesin kera, kokeile esimerkiksi cowboy-henkisen ravintola Bronco Iso Roban tukevaa, kahdella 180 gramman pihvillä täytettyä City Cowboy Burgeria tai Boston-lähtöisen ravintola O'Learysin Bobby Orr's Bacon Burgeria, joilla poistuu suuremmankin lehmipojan nälkä.

HELSINGIN HAMPURILAISRAVINTOLAT TAITAVAT MYÖS KASVISRUOAN JA EKSOOTTISET MAUT

Helsinkin ravintolamaailman tämän hetken ehdottomia trendejä ovat yksinkertaiset ja raikkaat ainekset, kasvis- ja vegaaniruoka, paikallisesti tuotettu lähiruoka sekä kansainvälisten keittiöiden maut. Nämä elementit näkyvät myös pääkaupungin hampurilaistarjonnassa. Jos olet lihattoman ruoan suosija, joka rakastaa tukevia annoksia ja runsaita makuja, piristä päivääsi esimerkiksi kasvisravintola Soi Soin soijapohjaisella Tuplajuustosoippurilaisella, hamppupihvisellä Hamppurilaisella tai kaikkein aikojen suosikilla Hello Missy -hampurilaisella. Meksikon katuruoan raikkaita ja tulisia makuja tarjoilee puolestaan ravintola Suburritos.

KOTIINKULJETUS TUO HAMPURILAISEN KOTIOVELLESI TUOREENA JA LÄMPIMÄNÄ

Kotiovelle kuljetettu vastapaistettu hampurilainen rapeiden ranskalaisten kanssa pelastaa niin kiireisen kuin laiskankin päivän. Hampurilaisateria voi olla koko perheen yhteinen herkkuhetki, romanttisen illallisen ylellinen kruunaaja tai kaveriporukan leffaillan siivittäjä. Valitse suosikkisi Skiffer Primulasta tai muusta Helsingin hampurilaisravintolista ja tilaa kaupungin arvostetuin hampurilaispalvelusektori sinulle!

Lataa ilmainen sovellus!