PxPixel

Espoon aasialaiset ravintolat tuovat idän suosikkiruoat luoksesi

Herkuttele raikkaiden raaka-aineiden ja mausteisten makumaailmojen yhdistelmillä!

Aasialainen ruoka on täynnä värejä, mausteita ja taidokkaita makuharmonioita. Kaukoidän suosituimpiin keittiöihin kuuluu niin japanilaisen keittiön upeita sushi-annoksia, kiinalaisten ravintoloiden vivahteikkaita kastikkeita kuin thai-keittiön raikkaan trooppisia makuja. Kun etsit laadukasta aasialaista ravintolaa Espoossa, anna meidän johdattaa sinut mitä ihanimpien makunautintojen äärelle. Parhaat aasialaiset ravintolat Espoossa ovat vain klikkauksen päässä.

LÖYDÄ PARHAAT AASIALAISET RAVINTOLAT ESPOOSSA

Runsas annos kiinalaista ruokaa ilahduttaa aina. Westendissä sijaitseva ravintola Tang Men valmistaa taidokkaalla otteella kiinalaisen keittiön klassikoita, kuten kuuluisaa Pekingin ankkaa, jättikatkarapuja Kung Po -kastikkeella sekä tulista Mapo-tofua. Tapiolan helmi Xin Long hallitsee puolestaan niin kiinalaisen keittiön klassikot kuin jännittävät erikoisuudetkin – kokeile esimerkiksi Wonton-nyyttejä nuudelikeiton kera, ruokolehdillä tarjoiltuja porsaan ribsejä tai friteerattua kotkakalaa. Molemmat ravintolat tarjoavat kiinalaisen ruoan lisäksi myös japanilaista sushia sekä thaimaalaisia ruokalajeja.

VÄRIKÄSTÄ JA TUORETTA AASIALAISTA RUOKAA KOTIINKULJETETTUNA

Sushi kuuluu Kaukoidän rakastetuimpiin ruokalajeihin, eikä ihme. Sushinautintojen äärelle johdattaa esimerkiksi Hanko Sushi, josta löydät tuoreella kalalla ja kasviksilla täytetyt makit, nigirit ja muut herkut haluamasi kokoisina lajitelmina. Kun mielesi tekee thaimaalaisen keittiön makuja, kuten chilillä, valkosipulilla ja limellä maustettuja värikkäitä kookoskastikkeita, tutustu esimerkiksi thai-ravintola Tamarinin tarjontaan. Sen ruokalistalta löydät thaimaalaisen keittiön maistuvimmat suosikit, kuten tulisen Somtom-salaatin, Pad Thai -nuudeliannoksen sekä kookoscurrya jokaisen makuun.

Lataa ilmainen sovellus!