PxPixel

Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Rakastamasi ateriat toimitettuna huolella

Suositut ravintolat

Tilaa ruokaa kaupungissa Turku

Turkulaisen ravintolakulttuurin vahvuus on se, että siellä sijaitsee monia laadukkaita ja arvostettuja ravintoloita vain lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Joki ei jaa kaupunkia niin, että vain toisella puolella saisi kunnon elämyksiä, vaan kulinaristi saa varsinkin kesällä kokonaisvaltaisen kokemuksen käyttäessään ravintolasta toiseen siirtyessään myös föriä – lossia, joka kuljettaa matkustajia ilmaiseksi joen yli. Toki myös ruokaa tarjoilevat jokilaivat antavat mahdollisuuden jäädä nauttimaan päivästä ja elämästä terassille. Keskustan alueella saa palkittua fine diningia, kursailematonta liharuokaa ja raikkaita, mutta samalla ruokaisia salaatteja. Turkuun tullessaan ei välttämättä kannata lähteä etsiskelemään mustaamakkaraa, vaan panostaa esimerkiksi saaristolaisruokaan. Toisaalta kansainväliset ruokatrendit saapuvat usein tuoreeltaan nimenomaan Turkuun. Turussa järjestetään myös monia kesäaikaan painottuvia ruokatapahtumia, markkinoita ja messuja. Kauppatori ja -halli tarjoilevat paitsi rikkaan valikoiman tuoreita raaka-aineita myös valmiita makuelämyksiä ja ihmisten kohtaamispaikan. Kauppahalliin voi toki pistäytyä myös vain kaffelle. Kaikkein parasta kuitenkin on se, että pystyt tilaamaan ruoan suoraan kotiin! Turku on kävelystä nauttivan ihmisen unelma. Osallistumalla Food Walk -kierrokselle saa kokea monta korkealaatuista ravintolaelämystä samalla kertaa. Mutta koska aina ei ole aikaa edes lyhyelle kävelylle, on onni, että ruoan kotiinkuljetus onnistuu Turussa kätevästi ja nopeasti. Näin ei jää yhtään syytä sille, miksi turkulainen tai Turussa vieraileva ei pääsisi osaksi turkulaista ravintolaruokakulttuuria. Turussa ymmärretään sekä arkea että juhlaa: voit tilata kotiisi joko hienon juhlaillallisen suuremmallekin porukalle tai pizzan, jonka nautit sunnuntaista sohvaan linnottautuneena leffoja katsellen.

foodora tuo lempiruokasi kotiovelle

Ruoan tilaaminen Turussa on helppoa, nopeaa ja edullista. Kaipaat sitten pikaista lounasta tai jotain vahvempaa ruokakultturellia elämystä, saat tilattua ruoan vaivattomasti foodoran kautta. Pääset palvelumme kautta myös tutustumaan helposti turkulaisten ravintoloiden ruokalistoihin ja jos et jostain selittämättömästä syystä löydä toivomaasi ravintolaa valikoimastamme, kerro siitä meille Me otamme asian hoitaaksemme! Voit myös ladata älypuhelimeesi foodora-applikaation, jonka kautta tilaaminen on jopa entistä kätevämpää. Maksun onnistuu monella eri tavalla, eli todennäköisesti myös sillä mitä sinä suosit! Meillä käy käteinen, kortti, MobilePay, maksu puhelimella tai verkkopankissa.

Kun tilaat ruokaa kaupungissa Turku, tässä muutama vinkki:

  • Manhattan Best Food - Turku
  • Pizza Line
  • Bacadell
  • Ravintola Melisa
  • Keisari Kebab & Pizzeria

Mitä Turussa kannattaa maistaa?

Turussa voi paitsi juoda huoletta kraanavettä myös tilata ruokaa monesta hyvälaatuisesta paikasta. Varsinkin pizzeriat, kiinalaiset, thaimaalaiset, sushipaikat ja kebabravintolat tekevät mahtavaa ruokaa, joita on helppo tilata kotiinkuljetuksella. Usein kotiin tilaaminen on rentouttavin vaihtoehto myös siitä syystä, että turkulainen ruoka on niin hyvää, että ravintoloiden jonot saattavat jatkua kadulle saakka. Säästä siis aikaa ja palkitse itsesi tilaamalla ruokaa kotiin - tällä tavalla voit siihen kuluvan ajan käyttää sinulle tärkeisiin asioihin.