Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Rakastamasi ateriat toimitettuna huolella

Tarkkaile pinkkejä lipukkeita!

Hyviä diilejä luvassa.

Suositut ravintolat

Ruoan kotiinkuljetus Turussa: monipuolisia makuja ja kansainvälisiä tuulia

Suomen varsinainen ravintolakulttuuri alkoi kehittyä Turussa jo 1800-luvun alussa. Turun viljavuus, merenläheisyys sekä satamayhteys viimeisimpiin vaikutteisiin ovat muovanneet kaupungin monipuolista ruokatarjontaa. Turku onkin aina ollut tunnettu viihtyisistä ravintoloistaan, herkullisista annoksistaan ja omalaatuisesta tunnelmastaan.

Viime vuosina Turun ravintolakulttuuri on elävöitynyt entisestään, ja kaupunkiin on ilmaantunut kuin vaivihkaa valtava määrä toinen toistaan kiehtovampia ravintoloita. Tarjonta on runsasta joen molemmin puolin, ja valittavana on ravintoloita, bistroja ja kahviloita aina maailmanluokan fine-diningista perinteisempään ruokaan. Nälkäisen tulee vain valita oma suosikkinsa lukemattomista mahdollisista makuelämyksistä, joissa yhdistyvät paikalliset raaka-aineet ja kansainväliset vaikutteet.

Turun ainutlaatuisen monimuotoista ravintolakulttuuria voi olla vaikea tiivistää sanoiksi, mutta siihen on helppo ihastua.

 

Parhaat ravintolat kotiinkuljetettuna

Onneksi myös Turusta saa tilattua ravintolaruokaa suoraan kotiovelle tai työpaikalle. Teki sitten mieli aasialaista, italialaista, kuten pizzaa tai pastaa tai vaikka itämaisia makuja, saat tilattua ruoan kotiisi internetistä. Kokeile erilaisia, herkullisia ruokalajeja suoraan kotisohvalla ja säästä aikaa tilaamalla ruoankuljetuspalvelusta. Tässä loistavia vaihtoehtoja Turusta:

•  Taco Nico tarjoaa autenttisia meksikolaisia aterioita.

•  Woolshed Turku hemmottelee hampurilais- ja finger food-nälkäisiä.

•  VG Wok tuo luoksesi aasialaista kasvisruokaa edullisin hinnoin.

•  Pronto tarjoaa ihanan ilmavareunaisia italialaisia pizzoja.

Tässä oli vain pieni katsaus niihin kymmeniin ravintoloihin, jotka kuljettavat ruokaa kotiin Turussa. Nyt on sinun vuorosi nauttia Turun kotiinkuljetuksesta tilaamalla ruokaa Turun parhaista ravintoloista.