PxPixel

Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Rakastamasi ateriat toimitettuna huolella

Suositut ravintolat

Tilaa ruokaa kaupungissa Tampere

Mustamakkarastaan se Tampere parhaiten tunnetaan. Torilla nautittu pätkä on oikeastaan hyvä kuvaus tamperelaisesta ruokakulttuurista siinä suhteessa, että torivilskeestä tuttu sosiaalinen syöminen on ottanut vahvempaa jalansijaa myös Tampereella. Kaupungissa järjestetään myös useita ruokafestivaaleja ja -tapahtumia, joiden teemat vaihtelevat katuruoasta kalamarkkinoihin sekä ravintolapäivän ja kansainvälisten markkinoiden monipuoliseen kattaukseen. Tampere on siis paljon muutakin kuin mustaamakkaraa! Tampereella on useitakin jo pelkästään miljöönsä puolesta vaikuttavia ruokailupaikkoja, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Upeimmat illallisnäkymät löytyvät kenties Näsinneulasta, kauppahalli on täynnä elämää ja elämänmakuisia ruokailu- ja kahvittelupaikkoja, Finlaysonin tehdasalue sekä Tammerkosken ympäristö kokonaisuudessaan luovat upeat puitteet monille ravintoloille. Upea hetki on silloin, kun muistaa, että Tampereella saa kätevästi ruokaa myös suoraan kotiin tai majapaikkaan tilattuna – edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti. Myös sosiaalinen ihminen nauttii välillä siitä, että ruoan saa nauttia rauhassa. Tai sitten sosiaalinen ihminen nauttii siitä, että ruoan saa kiireen keskellä nopeasti silloin, kun aikaa tai jaksamista ruoan valmistukseen ei vain ole. Niin tai näin, Tampereella ymmärretään ihmistä ja halutaan tarjota hänelle parasta mahdollista laatua ja palvelua.

foodoran avulla saat ruoan suoraan kotiin

Oli etsinnässä sitten pikaista lounasta tai jotain vahvempaa tamperelaista ruokailuelämystä, saat tilattua ruoan vaivattomasti foodoran kautta. Palvelussamme pääset myös tutustumaan valikoimamme ravintoloiden ruokalistoihin ja arvosteluihin. Jos et jostain selittämättömästä syystä löydä toivomaasi ravintolaa valikoimastamme, kerro siitä meille, niin me otamme asiasta selvää. Paras vaihtoehto on ladata puhelimeesi foodora-applikaation, jonka avulla tilauksen teko onnistuu entistäkin nopeammin ja helpommin. Maksun voit suorittaa kortilla, käteisellä, MobilePay:lla tai maksamalla puhelimella tai verkkopankissa.

Suosittuja ravintoloita Tampereella:

  • Mardin Tampere - Tammela
  • Power Pizzeria
  • La Toore
  • Ravintola Haitari
  • Pizzeria Eiffel

Mitä maistaa Tampereella?

Mustaamakkaraa. Mutta sen jälkeen kannattaa ruokavaliota laajentaa, sillä pelkkä makkara saattaa alkaa maistua puulta pidemmän päälle. Tampereelta löydät aasialaista ruokaa laidasta laitaan, grilliruokaa, kebabia, pizzaa ja paljon muuta. Jokaista kannattaa maistaa, jotta löytää suosikkinsa. Nyt vain selailemaan ruokalistoja ja ihastumaan Tampereen ravintolatarjontaan!