Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Rakastamasi ateriat toimitettuna huolella

Tarkkaile pinkkejä lipukkeita!

Hyviä diilejä luvassa.

Popular restaurants

Tampere: lämminhenkistä tunnelmaa ja laatua lähiruuasta maailman makuihin

Tampere on pitkään tunnettu mustasta makkarasta ja wingseistä eli mausteisista kanansiivistä. Jokaisella tamperelaisella on omat lempiravintolansa ja paikallisten legendojen maine on vahva.

Erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana Tampereen ravintolavalikoima on monipuolistunut ja kansainvälistynyt. Kaupungin ylpeydeksi paikallisten perinteiden ohelle ovat nousseet viihtyisät gastropubit ja tasokkaat fine dining –ravintolat, jotka ovat noteerattu myös valtakunnallisesti. Kaupungin lämmin ja yhteisöllinen tunnelma näkyy ruokatoreilla, kauppahallissa ja Ravintolapäivässä.

Sota-ajasta pitkälle 1900-luvun puoliväliin säännöstely pakotti ravintolat käyttämään aineksia luovasti ja säästellen. Yhteiskunnan jakautuminen työväkeen ja sivistyneistöön jakoi ruokapaikkojen asiakaskuntia. Pitkään ravintolassa käynti nähtiin pääasiassa hienomman väen harrastuksena. Myöhemmin lounasseteleiden käyttöönotto ja pihvi- ja pizzapaikkojen syntyminen sytyttivät myös tavalliseen kansaan kipinän ulkona lounastamiseen.

Nykyisin hyvä ravintolaruoka on yhteinen ilon ja ylpeydenaihe. Ravintolat panostavat ruuan ainesten ja valmistuksen laatuun, perinteitä ja trendejä tasapainottaen. Lähiruoka ja maailman maut elävät Tampereella sulassa sovussa. Jokaisen herkuttelijan ulottuvilla onkin nyt purtavaa tapaksista makkaraan ja sushista pohjoismaisiin herkkuihin.

Parhaat ravintolat kotiinkuljetettuna

Tampereelta saa tilattua ravintolaruokaa suoraan kotiovelle tai työpaikalle. Tekeekö sinulla mieli italialaista, meksikolaista tai vaikkapa Tampereen parhaimpia siipiä? Nyt saat tilattua ruoan suoraan luoksesi. Kokeile rohkeasti eri maiden herkullisia ruokalaleja tilaamalla ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Tässä loistavia vaihtoehtoja Tampereelta:

•  La Fiesta tarjoaa meksikolaisia makuja.

•  Thai & Laos hemmottelee sinua maukkailla annoksilla.

•  Sitko Pizza & Bar tuo luoksesi maukkaimmat pizzat.

•  Borneo tarjoaa parhaimpia kanaruokia.

Tässä oli vain yleiskatsaus meidän ravintolavalikoimasta, jotka kuljettavat annoksia Tampereen alueella. Nyt on sinun vuorosi nauttia Tampereen kotiinkuljetuksesta tilaamalla ruokaa Tampereen parhaista ravintoloista.