PxPixel

Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Suositut ravintolat
Tilaa ruokaa kaupungissa Kerava

Kerava on osa Helsingin metropolialuetta ja hönkäilee jostain syystä hyvin vahvaa valkosipulin aromia. Keravan pitäjäruokia ovat lammas Yrjön tapaan, valkosipuliperunat ja valkosipulimurska öljyssä. Itse asiassa, Keravalla järjestetään vuosittain valkosipulifestivaalit. Järjestäjänä toimii Valkosipulin ystävät, Allium Sativum ry, jonka tarkoituksena on edistää tietoutta valkosipulista ja sen hyödyistä. Yhdistyksen päämääränä on lisätä valkosipulin käyttöä ja käytön totaalihyväksyntää niin, että jokainen voisi nauttia valkosipulista ilman, että hänen täytyisi pelätä muiden ihmisten kielteisiä reaktioita. Festareita on pidetty jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Muita keravalaisia tapahtumia ovat Sirkusmarkkinat, Kerava Jazz ja Keravan päivä. Keravan suosituimmat ravintolat vaikuttavat olevan kansainvälisiä paikkoja, joissa tarjoillaan nepalilaista, intialaista, italialaista, japanilaista ja skandinaavista ruokaa. Niistä saa paitsi hinta-laatusuhteeltaan loistavia lounaita myös ruokaa illallisaikaan. Jos ravintolaan lähteminen tuntuu ylitsepääsemättömältä suoritukselta, niin Keravalla voit tilaa ruokaa kotiin kätevästi ja nopeasti foodoran kautta. Näin ei tarvitse välttämättä lähteä testailemaan, miten hyvin Allium Sativumin valkosipulilta tuoksuva vaikuttamistyö on todellisuudessa muuttanut maailmaa.

foodora kuljettaa ruoan suoraan kotiin

Jos olet vampyyri, sinun kannattaa ehdottomasti tilata ruokaa suoraan kotiin, Keravan kadut ovat yksinkertaisesti liian vaarallisia sinulle. Onneksi ruoan tilaaminen kotiin on nyt entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta, jolla tilaaminen sujuu kuin tango (jos osaa tanssia tangoa). Maksutavoissa olemme tarpeen tullen hyvinkin joustavia: meillä käy kortti, käteinen, MobilePay ja maksu verkkopankissa tai puhelimella.

Suosittelemme kokeilemaan Keravalla ainakin näitä paikkoja:

  • Savion Pizza & Kebab
  • Souvlaki Gyro Ravintola
  • Fafa’s Kerava
  • Ravintola Everest Spice
  • Ravintola Marpha

Miten foodora toimii?

Yksinkertaisesti! Jos foodora ei ole tuttu, niin syötät vain kotiosoitteen etusivulle tai äpin alkunäyttöön, niin järjestelmä kertoo kaikki ravintolat, jotka tuovat syöttämääsi osoitteeseen ruokaa kotiinkuljetuksella. Tee vain käyttäjätunnus, niin saat kaikki edut ja bonukset samalle tilille. Näin helppoa on tilaaminen meidän kautta!