PxPixel

Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

ILMAISET KULJETUKSET YMPÄRI SUOMEA

Lataa sovellus ja tilaa nyt!

Suositut ravintolat
Tilaa ruokaa kaupungissa Jyväskylä

Jyväskylähän tunnetaan Suomen Ateenana, jossa kukoistavat sivistys ja oppineisuus. Kaupungista kehittyi 1800-luvulla suomenkielisen kulttuurin edelläkävijä, ja sinne perustettiin Suomen ensimmäinen kesäylipisto vuonna 1912. Kun kaduilla kävelee, oppineisuuden oikein aistii ympäröivistä ihmisistä. Sellainen vetää nöyräksi. Toki nykyään sivistyneitä ihmisiä tapaa Suomessa myös Jyväskylän kaupunginrajojen ulkopuolella. Se johtunee siitä, että Jyväskylään kohdistuu opiskelijoiden suuren määrän vuoksi voimakasta muuttoliikettä – kumpaankin suuntaan. Mutta mitä sivistynyt jyväskyläläinen sitten syö? Kulta-aikanaan esimerkiksi muikunmätiä, varpupaistia tai Palokan salaattia, nykyään meininki on hyvinkin kansainvälistä (vähempään ei sivistyneistö tyytyisikään). Ruokalajeina löytyy burgereita Atlanttin toiselta puolelta, döneria tai kebabia Turkin suunnalta ja kaikkien rakastamaa pizzaa ja pastaa saapasvaltiosta Italiasta. Tämän lisäksi on muitakin vaihtoehtoja kun tilaa ruokaa Jyväskylässä, kuten falafelia, kanaruokia, naposteltavaa monessa muodossa. Ja nämä kaikki on mahdollista saada kotiinkuljetettuna! Myös kaikenlaisia tapahtumia järjestetään paljon. Koska kaupunki sykkii opiskelijoista, Jyväskylässä vilkkainta aikaa ovat kevät ja syksy. Opiskelijoiden mukana on tullut myös kattava baaritarjonta. Elämän Jyväskylässä täytyy olla hyvää, sillä kenties yksi kuuluisimmista nykyajan jyväskyläläisyyden edustajistakin on todennut, miten ”elämä on ihmisen parasta aikaa”. Jyväskylässä asuu viisaus. Ja kulinaristiset nautinnot. Mutta koska ihmiset eivät aina jaksa lähteä kaduille tapaamaan kaltaisiaan, on hienoa, että ruokaa on helppoa ja kätevää tilata myös kotiin.

foodora tuo ruoan suoraan kotiin

Aina ei tee mieli jalkautua oppineiden joukkoon, ja silloin foodora on tukena. Kauttamme tilaat ruoat helposti ja kätevästi suoraan kotiisi Jyväskylässä. Sivuiltamme löydät kaikki sinun osoitteeseesi kuljettavien ravintoloiden ruokalistat ja arvostelut. Jos valikoimastamme puuttuu ehdoton suosikkisi, kerro meille siitä! Me tsekkaamme asian, ja nostamme mahdollisesti poimintasi myös meidän listoillemme. Tilaaminen on entistä kätevämpää kännykkään ladattavan foodora-sovelluksen kautta. Maksuna meillä käyvät lähes kaikki (lailliset) vaihtoehdot: kortti, käteinen, puhelin, MobilePay tai maksu verkkopankin kautta.

Suosittelemme kokeilemaan Jyväskylässä ainakin seuraavia paikkoja:

  • Halssilan Kebab Pizzeria
  • Mamma Mia 1
  • Ravintola Ali Baba
  • Rodin Pizza & Kebab
  • Pizzeria Ravintola Hertta

Mitä Jyväskylässä kannattaa maistaa?

Sivistynyt ihminen haluaa lähtökohtaisesti maistaa kaikkea – ja siksi se on Jyväskylässä mahdollista. Opiskelijoiden suuri määrä on tuonut ruokatarjontaan paljon edullisia paikkoja, mutta myös fine dining onnistuu Jyväskylässä loistavasti. Kokeile varpulihaa, jos mahdollisuus osuu kohdalle! Jos nyt kuitenkaan et jaksa sohvalta nousta liikkeelle, tsekkaa meidän ravintolatarjonta.