Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Rakastamasi ateriat toimitettuna huolella

Helsinki: yhdistelmä maailman ruokatrendejä ja skandinaavisia makuja

Helsingin ruokakulttuuri on vakiintunut hiljalleen ja oikeastaan vasta viime vuosien aikana puhjennut kukkaan. Pizzeriat, kiinalaiset ja italialaiset löysivät tiensä Helsinkiin jo 80-luvulla. 90-luvulla Helsingin ravintolakuvaan ilmestyivät nepalilaiset ja thaimaalaiset. 2000-luvulla sushi ja muut japanilaistyyliset ruoat saavuttivat suuren suosion helsinkiläisten keskuudessa. Tänä päivänä Helsingin ravintolatarjonta onkin varsin kansainvälinen ja monipuolinen.

Kansainvälisen keittiön rinnalla pohjoismaiset raaka-aineet ja yksinkertainen skandinaavinen makumaailma on kasvattanut suosiotaan. Suomalaiset huippukokit ovat nousseet tunnetuiksi maailmalla ja avanneet lukuisia korkealuokkaisia ravintoloita Helsinkiin. Huippukokkien lisäksi maailmalle on Suomesta levinnyt suosittu Ravintolapäivä-ilmiö.

Ainutlaatuisen Helsingin ruokakulttuurista tekeekin yhdistelmä maailman ruokatrendejä ja skandinaavisia makuja. Kyllä, Helsingin ruokakulttuuri on ainutlaatuinen, yllättävä ja autenttinen.

Parhaat ravintolat kotiinkuljetettuna

Onneksi myös Helsingistä saa tilattua ravintolaruokaa suoraan kotiovelle tai työpaikalle. Teki sitten mieli aasialaista, kuten sushia tai wokkia, italialaista, kuten pizzaa tai pastaa tai vaikka itämaisia makuja, kuten falafeleja, saat tilattua ruoan kotiisi internetistä. Kokeile erilaisia, herkullisia ruokalajeja suoraan kotisohvalla ja säästä aikaa tilaamalla ruoankuljetuspalvelusta. Tässä muutama loistava ravintola Helsingistä, josta voit tilata ruokaa:

•  Fafa’s tarjoaa herkullisia falafeleja ja pita-leipiä.

•  Mako Market tyydyttää katuruokanälkäsi herkullisilla ribseillä, kana-, lammas-, tai possuleivillä.

•  Sushi Forest tarjoaa parhaimpia susheja ja makeja.

•  Döner Harju hemmottelee sinua ensiluokkaisella kebabilla.

•  LOST in Helsinki toimittaa sinulle suomalaisia klassikoita.

Tässä oli vain yleiskatsaus yli sadasta ravintolasta, jotka kuljettavat Helsingissä ruokaa kotiin. Nyt on sinun vuorosi nauttia Helsingin kotiinkuljetuksesta tilaamalla ruokaa Helsingin parhaista ravintoloista.