PxPixel

Hetkessä hyvää ruokaa kotiinkuljetettuna

Rakastamasi ateriat toimitettuna huolella

Tarkkaile pinkkejä lipukkeita!

Hyviä diilejä luvassa.

Suositut ravintolat

Kotiinkuljetus Espoossa: valikoima ravintoloita joka makuun

Espoon ravintolakulttuuri on juuri nyt puhkeamassa kukkaan. Erityisesti kahden viime vuoden aikana Espoo on kehittynyt alueena suurin askelin. Isona osana tähän vaikuttaa Matinkylä-Olari alueen Ison Omenan kauppakeskuksen ravintolavalikoiman laajennus, johon tulee kokonaisuudessaan yli 50 ravintolaa ja kahvilaa palvelemaan lähiseudun asukkaita. Ison Omenan ravintolamaailma on ainoa laatuaan.

Ison Omenan lisäksi toisena Espoon ylpeyden aiheena pidetään vehreää Tapiolan aluetta. Tapiolan keskuksen alueella palvelee yli 30 korkealuokkaista ravintolaa. Useat erilaiset pizzeriat, kiinalaiset sekä italialaiset ravintolat ovat löytäneet tiensä Tapiolan alueelle. Teki mielesi sitten mehevää grilliruokaa, herkullisia hampurilaisia taikka käsintehtyjä susheja, voit luottaa tarjontaan.

Espoon ravintolavalikoima on yhdistelmä kansainvälisiä ruokatrendejä, muiden kaupunkien herkkuja ja kotimaisia suosikkeja. Ravintolaruoan kotiinkuljetus Espoossa on vihdoinkin mahdollista!

 

Espoon parhaat ravintolat kotiinkuljetettuna

Espoosta saa tilattua ravintolaruokaa suoraan kotiovelle tai työpaikalle. Tekeekö sinulla mieli italialaista, meksikolaista tai vaikkapa sushia? Nyt saat tilattua ruoan kotiinkuljetuksen suoraan luoksesi. Kokeile rohkeasti eri maiden herkullisia ruokalajeja tilaamalla ruoan kotiinkuljetuspalvelu. Tässä loistavia vaihtoehtoja Espoosta:

•  Hanko Sushi Iso Omena tarjoaa saaristolaishenkeä ja japanilaisuutta.

•  Mount Nepal hemmottelee nepalilaisilla annoksillaan.

•  Korean Kitchen tarjoaa maistuvia wokkiannoksia.

Tässä oli vain yleiskatsaus ravintoloista, jotka kuljettavat annoksia Espoon alueella. Nyt on sinun vuorosi nauttia Espoon kotiinkuljetuksesta tilaamalla ruokaa Espoon parhaista ravintoloista. Tilaa ruokaa netistä ja toimitamme ruokaa kotiin!