PxPixel

Suomen suosituin ruoantilauspalvelu!

tai

Kaupungit Löydät meidät näistä sekä monesta muusta kaupungista

App Olemme myös kännykässäsi

Tilaa ruokaa jota haluat

Paikalliset suosikit ja uudet löydöt - pari klikkausta ja kaupungin ravintolat ovat lautasellasi. Anna mennä, lataa ilmainen sovelluksemme ja rakastu heti ensimmäisellä puraisulla.

Toimisto Kun koko tiimillä on nälkä

foodora for business

Lounas, naposteltavaa kokouksiin tai polttoainetta iltatöihin - kun koko tiimi on nälissään, foodora hoitaa homman.

Tämä kiinnostaa

Ruoan kotiinkuljetus helpoimmillaan

Jos etsit palvelua, joka yhdistää melkein kaikki Suomen ravintolat, olet löytänyt sen. foodora kerää ravintolat yhteen paikkaan, jotta ruoan tilaaminen kotiinkuljetuksella olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Saman palvelun alta sekä löydät lähimmät ravintolat että pääset tilaamaan kotiinkuljetuksella niiden ruokalistoilta juuri sinulle mieleistä ruokaa helposti ja nopeasti. Voit tilata ruoat meidän näppärällä applikaatiolla tai kätevästi verkossa. Nyt vain tutustumaan ja ihastumaan!

Miten kattava ravintolatarjonta on foodorassa?

Meillä on ravintoloita noin sadassa Suomen kaupungissa, esimerkiksi Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku ja Tampere. Palvelusta löytyy ravintoloita Rovaniemeltä, Imatralta ja jopa Kittilästä. Palvelustamme löytyy myös paljon erilaisia ravintoloita, kuten italialainen, intialainen, kiinalainen, japanilainen tai nepalilainen ravintola. Myös ruokalajeja on laidasta laitaan jokaisen makuun, esimerkiksi sushi, kebab, pizza, hampurilainen ja falafel. Nyt vain tutustumaan foodora-palveluun ja sen tarjontaan, sillä herkullinen ruoka odottaa sinua!

Miten palvelu toimii?

Syötä etusivulle haluamasi toimitusosoite, niin listaamme kaikki ravintolat, jotka kuljettavat syöttämääsi osoitteeseen - olit sitten kotona tai kaverin luona. Sen jälkeen valitset mieleisen ravintolan, jonka jälkeen pääset valitsemaan annokset jotka houkuttelevat sinua (tai teitä) eniten - oli se sitten mitä tahansa pizzasta sushiin tai kiinalaiseen ruokaan. Tämän jälkeen voit lähettää tilauksesi, jolloin ravintola aloittaa ruokasi valmistuksen. Hetkisen kuluttua ovikello huutaa PIMPOM ja saat tuoreen ja maukkaan aterian kotiovellesi. Parasta ruokahalua!

Bonusta melkein jokaisesta tilauksesta

Useat ravintolat tarjoavat foodora-palvelussa Bonusta. Se tarkoittaa sitä, että kyseisiltä ravintoloilta tilatessasi saat heidän tarjoaman prosentuaalisen summan takaisin Bonuksina. Näitä Bonuksia voit käyttää maksuvälineenä tilaukseesi kyseisestä ravintolasta siitä lähtien. Voit käyttää Bonuksia kassalla oston yhteydessä. foodoralla haluamme myös palkita meidän asiakkaita aika ajoin, joskus kilpailulla, arvonnalla tai tarjouksilla ja alennuksilla. Näitä voit saada usealla eri tavalla: seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa, tilaamalla meidän uutiskirje tai meidän applikaation ilmoituksilla - eli kun lataat foodora-sovelluksen, niin kannattaa pitää ilmoitukset päällä. Näin olet ensimmäisenä kuulemassa tarjouksista.

Muista arvostella ravintola tilauksen jälkeen

Kun olet saanut ruoan ja syönyt sen, niin olisimme erittäin kiitollisia, jos arvostelisit ravintolan suoriutumista ruoan, palvelun ja nopeuden näkökulmasta. Voit tilauksen jälkeen antaa ravintolalle arvosaksi 1-5 tähteä, jotta seuraavat asiakkaat löytävät heille mieleisen ravintolan. Jotta arvostelusta saadaan kaikki irti, niin kannattaa kirjoittaa perustelut arvostelulle, jotta muut tietävät millä osa-alueilla ravintola onnistui. Muista myös arvostella foodora-sovellus.